Benim cüzdanda 6000 TL var ama 5-6 yılda anca biriktirdim.Yaşamak yemek yemekten fazlasıdır.
Benim cüzdanda 6000 TL var ama 5-6 yılda anca biriktirdim.Yaşamak yemek yemekten fazlasıdır.
Pardon da senin açlık sınırı kaç lira haberin var mı ? Vallahi Max Animeci zeka ya.Her ay 1500 TL veriyorsa aileniz, yılda 18000 TL birikiminiz olması lazım.
Her ay 1500 TL veriyorsa aileniz, yılda 18000 TL birikiminiz olması lazım.
Hayır ben onun dediği şeyi hani aileler harçlık verir ya çocuklar para biriktirsin diye, o şekilde anladım. Eğer tüm borçları ve kira ücreti vs kendisi ödemesi gerekiyorsa 1500 TL tabii birikmeyebilir.Ne diyorsun oğlum sen?
Aylik eve giren para 8 bin kusur falan. Çarp 12 ile 96 bin. Kafan mi güzel...
Yaşamak yemek yemekten fazlasıdır.
5-6 yılda anca 577 Euro biriktirebilmişsin. "Telefoncu dayılardan" daha kötü durumdasın ciddiyim.Benim cüzdanda 6000 TL var ama 5-6 yılda anca biriktirdim.
Kafan falan mı iyi? 1500TL'nin hepsini köşeye koyarsa ne yiyip içecek bu adam?Her ay 1500 TL veriyorsa aileniz, yılda 18000 TL birikiminiz olması lazım.
İşte ben onu harçlık sandım. Galiba yazdığı şeyi yanlış anladım.5-6 yılda anca 577 Euro biriktirebilmişsin. "Telefoncu dayılardan" daha kötü durumdasın ciddiyim.
Kafan falan mı iyi? 1500TL'nin hepsini köşeye koyarsa ne yiyip içecek bu adam?
"Fakire şükretmeyi öğreteceksin ki, zenginin düzeni bozulmasın."
Her ay 1500 TL veriyorsa aileniz, yılda 18000 TL birikiminiz olması lazım.
Hayır hayır... Zaten yorgunum ve bu aralar mental sağlığım hiç yerinde değil. Ayrıca şeker hastasıyım ve her akşam yemeğinden sonra gece kafam bir güzel oluyor yani kötü anlamda. Böyle bilincim azalıyor gibi oluyorum.Mesajı okuduğunuza emin misiniz? Adam taş yiyerek mi beslenecek?
İşte ben onu harçlık sandım. Galiba yazdığı şeyi yanlış anladım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.