Ekran Kartı Arızası

[AK]REP

Hectopat
Katılım
4 Eylül 2014
Mesajlar
28
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Benim gtx 580 evga ekran kartım var almayandan hediye gelmişti . Geçen hafta ekran kartımı pc den her zaman söktüğüm gibi çıkardım sorunsuz bir şekilde. Satmayı planlıyordum bir kaç resmini çektikten sonra ekran kartını normal bir şekilde geri taktım ve güç bağlantısını yaptım . Bilgisayarı açtığım halde ekrana görüntü alamadım VGA ışığı yanıyordu anakartta. Bunun üzerine çizgi servisini aradım ve bütün sistemi servise götürdüm anakartta veya diyer bileşenlerde sorun yoktu. Ekran kartı da sorun var denildi bunun üzerine Vektor servisini aradım ama ücret karşılığı tamir gibi bir olayları yokmuş . Ben Ekran kartımdan memnundum ve yenisi alacak gibi bir durumumda yok arkadaşlar Ben bu kartı nerde yaptırabilirim bildiğiniz profesyonel bir servis varmı ?
şimdiden herkese teşekkürler
 
Ekran kartınızıda sorun olmayabilir, bazen Ram'leri çıkartıp taktığınızda soketlerin arasına toz girdiğinden çalışmaz. Elektrik geldiği için ışık yanar, ekran kartının takıldığı yeri diş fırçasıyla hafifçe temizlemeyi deneyin.
 
Başka ekran kartı çalışıyor çizgi servisde başka ekran kartını taktı ve çalıştı .
Benim ekran kartımı başka sisteme taktılar yine çalışmadı o dediğim VGA ışı elektrik geldiği için değil ekran kartında arıza var diye yanıyor durum ledi gibi arıza varsa yanıyor şuan eski pc min ekran kartını taktım sorun yok .
her hangi bir servis yokmu acaba ?
 
Yurt dışında özellikle almanyada bu konularla uğraşan insanlar çok servislerde bakmıyor kendi ürünleri dışında ne yapacam hiç bilmiyorum
 
Eğer gönderebilirseniz yurt dışına gönderin. Kaliteli kart mahvolur burda tamir ettirmeye kalkınca. Eğer tandığınız az buçuk anlıyorsa bu işden onunla gönderin.
 
kuzenim iyi anlıyor ve burda almanya'ya geri dönecek vermek istiyorum ama gelmesi çok uzun sürer belki vardır istanbul'da diye bir sormak istedim çok teşekkür ederim yardımınız için.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı