Ekşi sözlük kullanıcılarının Technopat hakkında görüşleri

Sivaslılara hakaret eden bir kişi de durur mu girmiş entry'sini. "böyle böyle dedim ban yedim." şeklinde. Her insan evladının hiçbir koşul aranmaksızın beynini dahi kullanmadan mesaj yazabildiği ve bunların engellenmediği bir yerde olmayacak iş değil tabi. Buradan Ekşi Sözlük linç kültürünün de kalıcı etkilerini görebiliyoruz.

Bunları yazanların durumu nasıl çok merak ediyorum. Bu site ülke halkının ne durumda olduğunu açıkça gösteriyor.

Demeyeyim demeyeyim diyorum ama bu sitedekilerde cidden kafa namına hiçbir şey yok.

Açıkçası bu tarz yazılan yorumları okudukça üzülüyorum. Oldum olası ben bu siteye üye olduğumda ciddi anlamda bilgilerimi pekiştirdim ve bu sitede kim varsa çok da güzel yardımcı oldular, iyi ki varlar. Ha, hata yapmış olabiliriz ya da birbirimizi üzüp kırmış olabiliriz insanlık hali sonuçta (Moderatör de, yöneticiler de dahil.). Ama sırf "birkaç imla hatası" yapıp da ceza alınca hemen hemen gömmenin bir anlamı yok. Sonuç itibariyle, bu site ciddiyet isteyen bir site, kurallar neyse odur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı