Ekşi sözlük kullanıcılarının Technopat hakkında görüşleri

Bunları takmamak lazım. Kendi halinde takılsınlar. Takarsak eğlenirler. Ne derlerse desinler Technopat gibi bir forum yok henüz Türkiye'de. 🙂

Şunu unutma ki gündem onların sayesinde değişiyor, Technopat sayesinde değil.

Kısacası söz sahibi Ekşi Sözlük, Technopat'ın bir ağırlığı yok Türkiye'de.

Konuşmandan yaşın belli oluyor hangi konuya baksam sen varsın işşiz burda geziyorsun.Bir de en iyi forum diyorsun buraya ,yazık.
Evet, benim görüşüme göre en iyi forum bura. Ayrıca sizden yaş olarak küçük olan insanların ıq seviyesinin daha yüksek olduğuna eminim. İnsanları yaşlarına göre değil, düşüncelerine göre yargılayan.

Evet, benim görüşüme göre en iyi forum bura. Ayrıca sizden yaş olarak küçük olan insanların ıq seviyesinin daha yüksek olduğuna eminim. İnsanları yaşlarına göre değil, düşüncelerine göre yargılayan.
Düşüncene göre yargıladım zaten yaşını nerden anladım sanıyorsun?Bütün gün böyle sitelerde gezip gerçek hayatta beklentisi olmayanlardansın sanırsam çünkü gerçek hayatta benim gibi biri yanımda olsa ağzını açamazsın utancından.

Bir de diğer forumları kullan bir forum kullanarak en iyisi burası demen saçmalık fanatik olmanın mantığı yok sana göre burasıysa o zaman üstte yazılarda neden en iyisi burası yazıyorsun çocuk adam.

Düşüncene göre yargıladım zaten yaşını nerden anladım sanıyorsun?Bütün gün böyle sitelerde gezip gerçek hayatta beklentisi olmayanlardansın sanırsam çünkü gerçek hayatta benim gibi biri yanımda olsa ağzını açamazsın utancından.
Tüm gün böyle sitelerde gezmem sizi ilgilendirmez. Ayrıca insanları bilip bilmeden çok kolay yargılıyorsunuz. Gerçek hayattan beklentim var, hayallerim var ve bir hayatım var.
Google'ye herhangi bir elektronik cihazda yaşadığın sorunu yazınca ilk sırada Technopat Sosyal çıkıyor, bu beyinizler de hayatlarında çok bir şey başarmış gibi bizleri aşşağılıyorlar. Nasıl bir simülasyonun içindeyiz ya...
Haklısınız, hemde çok :D.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı