Zamanında vikipedia bile engellenmişti hocam![]()
Vikipedi zaten gereksizdi yasaklanması iyi oldu diyen olmuştur yine
Zamanında vikipedia bile engellenmişti hocam![]()
Tamam sen kitlesini beğenmiyordun diye kapatılsın oğluşum, istersen bi liste yap iletelim. Yaş sınırı getirin şu foruma çocuk yuvası oldu yıllardır giresimiz kalmadı.Hocam, sinirlenmeyin bu kadar bence kapatılması doğru oldu kitlesini beğenmiyordum.
Yasakları isteyen arkadaşları iktidar ile aynı ülkeye kapatalım bence.Yasakları savunana bu iktidar müstehak![]()
Peoplelivinginturkey kardesim ve senin gibi wikipedianin bile banli oldugunu gormek nasip olmayan arkadaslarima hitaben yaziyorum. Yasinizin erdigi konularda konusun.Hocam, sinirlenmeyin bu kadar bence kapatılması doğru oldu kitlesini beğenmiyordum.
Ben 16 diyorum sahsenTamam sen kitlesini beğenmiyordun diye kapatılsın oğluşum, istersen bi liste yap iletelim. Yaş sınırı getirin şu foruma çocuk yuvası oldu yıllardır giresimiz kalmadı.
Hocam, sinirlenmeyin bu kadar bence kapatılması doğru oldu kitlesini beğenmiyordum.
Tamam sen kitlesini beğenmiyordun diye kapatılsın oğluşum, istersen bir liste yap iletelim. Yaş sınırı getirin şu foruma çocuk yuvası oldu yıllardır giresimiz kalmadı.
Ekşi'ye veyahut herhangi bir websitesine erişim engeli getirilmesinin mantıklı/faydalı bir sebebi yok, temellendiremeyeceğiniz şeyleri toplum içinde söylemeyin ki böyle tepki almayın.Hocam, ben kapatılmasını doğru bulduğumu söyledim bu kadar abartmanıza gerek yoktu.
Aynen 2013 yılı zamanıydı.İlginç, hükümet büyük silahlarını çıkarmaya karar verdi demek bakalım iş nereye gidecek. Bilmeyenler için hatırlatayım bunlar Youtube'u bile kapatmıştı zamanında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.