Ekşi sözlük'e uygulanan erişim engeli mahkeme kararıyla kaldırıldı!

• Konuyu başlatan 231782
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 62
  • Görüntüleme 4.488
Site yeniden kapandı.
1677849690427.png

"Dün gece, tarafımıza hiçbir bilgi verilmeksizin Ankara 5. Sulh Ceza Hâkimliği tarafından, lehimize verilen itirazın kabulüne ilişkin kararın BTK’nın itirazı üzerine kaldırıldığını öğrendik. Konuya ilişkin açıklamamıza ve karara buradan ulaşabilirsiniz:
Screenshot_20230303_162411_com.twitter.android.png
Screenshot_20230303_162357_com.twitter.android.png

#eksisozluksansurukalsadaolur "

Kaynak: Twitter

(Bunlar da sözlük yazarı ama Türkçe'den bihaberler...)

Biz sizin gibi düşünenlerle kardeş falan olamayız. Burası teknoloji kanalı. Bu konuyu forum yetkilileri silmesi gerek.

Hee anladım sen harbi trollsun ne oldu sana cok mu dokundu konu? Birçok konu acma kısmı var isteyen istedigini acar, sizin o yozlaşmış zihininizin kısıtlamaları ülkeyi bu hale soktu, göz ardı listeme hoş geldin apktroll seni.

Hee anladım sen harbi trollsun ne oldu sana cok mu dokundu konu? Birçok konu acma kısmı var isteyen istedigini acar, sizin o yozlaşmış zihininizin kısıtlamaları ülkeyi bu hale soktu, göz ardı listeme hoş geldin apktroll seni.
Boşuna gerilim yaşanıyor bu tarz çoğu konuda. Siyasetle alakalı konular açılmasa da olur bence çok bir şey kaybedilmiş olmaz...

Biz sizin gibi düşünenlerle kardeş falan olamayız. Burası teknoloji kanalı. Bu konuyu forum yetkilileri silmesi gerek.
İnsanların fikir özgürlüğüne bile dil uzatır olmuşsunuz. Siz ve sizin gibi zihniyetlerden utanıyorum. Asıl ayrıştırıcı sizsiniz. Seninle kardeş olmak isteyen kim? Senin gibi kardeşim olacağına bin düşmanım olsun. Düşmanlarımın tarafını bilirim en azından.

Boşuna gerilim yaşanıyor bu tarz çoğu konuda. Siyasetle alakalı konular açılmasa da olur bence çok bir şey kaybedilmiş olmaz...

İnsanlar görüşünü bildiriyor tartışıyor bunda bir sıkıntı oldugunu düşünmüyorum, argo hakaret gibi şeyler işin icine girdiginde adminler el atıyor zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı