Elden Ring zamlandı!

Oyunu oynatacak sistemim olsa korsan olarak oynardım. Güzel oyun, hele benim gibi Berserk hayranı biri için mükemmel bir oyun. Fakat o kadar para vermem mümkün değil.
 
600 TL 60 dolar mı? Yarı fiyatına satın alıyorsun zaten. Oyun yapımcılarına ağlamayın boşuna. Fakirler ucuza eğlensin diye yapılmıyor bu oyunlar.

Hocam 600 TL artık fakir değil orta bütçeyi de zorluyor. Aşırı aşırı üst düzey olmayan bu oyun için de bu fiyat fazla
 
İyi ki zamanında almışım tekrardan almasaydım yine zamlı fiyatına kalacaktım. (pre-order ile 300₺ idi hatırlamayanlar için.)

Şimdi birçok kişi 600₺ verilmez edilmez denmiş ama şunu söyleyeyim 600₺ bu oyuna verilir neden.

600₺ verdiğiniz bu oyunda yapabileceğiniz çok fazla Build, açık dünyada keşfedebileceğiniz oldukça farklı alanlar, 100'den fazla boss ve bir sürü içerik var. Bunun Online kısmını saymıyorum çünkü arkadaşınız ile gireceğiniz Online invadelerden ne kadar zevk alacağınızı siz bile tahmin edemezsiniz.

İnternette hazır bulabileceğiniz neredeyse 50 farklı Build var. İster Dragon Knight olun str silahlar zırhların yanında Dragon sorcery yapın isterseniz bleed samurai yapın Full kanamalı bir samuray oynayın.

Aklınıza gelecek her şey ile kombinasyon yapıp kendinize farklı Build'ler yapabilirsiniz. Bu yönden baktığımız zamanda da bu oyun içi değil bin saat iki bin saatten fazla oynanış süresi ediyor.

Hikayesini çözmek ise ayrı bir olay tabii.

Şimdi değmez diyen arkadaşlara soruyorum siz hangi oyuna 600₺ verip bu kadar zengin bir oynanış ve zevk satın alıyorsunuz? Ben söyleyeyim alamıyorsunuz. Hadi diyelim breath of wild var o da PC'de yok.

Eğer diyorsanız benim param yok alamıyorum indir babacım crack oyna Online oynama paran olduğu zaman alırsın bu sefer de Online kısmının keyfini çıkarırsın oyunu bitirip.

Ayrıca bu oyun içerik+grafik+hikaye+zevk anlamında olduçka üst düzey olan bir oyun. 600₺'nin sonuna kadar değer 1K bile olsa değer bu oyun için.

He diyorsanız 600 verilmez crack indiririm daha iyi diyorsanız da diyecek bir şeyim yok yani.

Tabii ki de bir Dark Souls zevki vermiyor bunu da belirtmek gerekir. Onu bunu geçin artık Bloodborne gelsin steam'a ya.
 
500 TL alınmaz yakında indirim gelir diye almadım şimdi 600 TL oldu zam geldi diye yine almayacağim bu sefer 700 TL olur artık bu oyunu rafa kaldırmak en iyisi bence.
 
%30 falan indirim görebilir aralık kış indiriminde şu an bile deli gibi sattığı için indirim yapmadılar yaz indiriminde.

İndirim falan görmez hacı.

DS3 bile ilkbahar indiriminde mi ne indirime girmemiş adamlar zar zor indirim getiriyor bir de yeni çıkan Elden Ring'e mi indirim getirecekler. Seneye yaz-kış indirimlerinde veya 2024'te gelir gelirse.

FromSoftware indirim konusunda biraz tutucu.
 
İndirim falan görmez hacı.

DS3 bile ilkbahar indiriminde mi ne indirime girmemiş adamlar zar zor indirim getiriyor bir de yeni çıkan Elden Ring'e mi indirim getirecekler. Seneye yaz-kış indirimlerinde veya 2024'te gelir gelirse.

FromSoftware indirim konusunda biraz tutucu.

Yani halen ilk çıktığı gün gibi satıyor epey uzun sürecektir indirime girmesi fiyatı 1000 TL de olabilir şaşırmam bu ülke çığrından çıktı artık iflasa gidiyor.
 

Geri
Yukarı