Elektriğe 1 Temmuz'dan itibaren %15 zam

Kaldı ki kaynaklara zam yapıp zorda bırakan yine kendileri. Benzine zam üstüne zam geliyor, "otobüs niye zamlandı" diyorlar.
Kesinlikle katılıyorum. Mesela İSKİ, İstanbul'a su sağlamak için elektrik tüketiyor ve elektriğe zam gelince mecburen su fiyatlarına zam yapmak zorunda kalıyorlar. Ondan sonra diyorlar ki "İmamoğlu suya zam yaptı". Yahu giderler artarsa tabi suya zam gelecek, bu belediyenin sorunu değil ki.

Elektriğe zam gelmesi demek, üretim maliyetlerine ve haliyle yine her şeye zam demek. O yüzden tüm fiyatlara yansıyacaktır.

Ülkeyi yönetenlere küfür etmekten ''Allah belanızı versin'' Demek den bıktım. ülkeyi yönetenler hiçbir yatırım yapmazlar, kendilerine 2-3 maaş bağlarlar , Vatandaşı gram umursamazlar daha çoktur yaptıkları. bizi ise anca yalanlar ile sepetliyorlar

Evimde elektrik olmasa mum ışığıyla dururum, yiyecek ekmeğim olmasa duvarları kemiririm. Reisin mutlaka bir bildiği vardır <3.

!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…