7 olmasın o?8.1'in altına düşmeyin.
https://www.hepsiburada.com/hp-pavi...ayar-434l8ea-p-HBCV00000GTSPY?magaza=Teknorya bilgisayar güzel de yer az yani baya oyun yükleyeceğim zaten warzone tek başına çok yer kaplıyor o yüzden diğer taraflardan kısıcam yeni bir ssd alana kadarWindows 95
bilgisayar özellikleri yazarsanız daha güzel öneri verebiliriz.
8.1 daha önce denemiştim ama eski pc'mde baya sorun yaşamıştım ekran kartı driverını desteklemiyordu öyle bir sorun çıkmazsa 8.1 dediğiniz gibi güzelse onu yükleyebilirim o olmazsa diğer arkadaşın önerisi olan Ghost Spectre'yi yüklemeyi düşünüyorum8.1'in altına düşmeyin.
Abi ben de Windows 10 istiyorum FPS düşük 8.1, 7'ye göre ama kullanmak çok istiyorum.
7 olmasın o?
ama ben windows 10 istiyorum çok araştırdım hdd var bende ama eski sürüm kursam olmazmı tüm çözümleri söçyleyin 8.1 deyim mennumum çok iyi ama mağaza filan desteği nerdeyse kesilmiş o yüzden istemiyorum yoksa kullancam .İnan bana sadece Windows 10 da kullanılabilen bir özelliğe ihtiyacın yoksa 8.1 fazlasıyla işini görür. Classic Shell veya StartIsBack+ kullanarak eski başlat menüsünü geri getirebilirsin. 7 günümüz için eski ve yavaş kalıyor ve 8.1 sürümünün 7'den daha optimize çalıştığı büyük bir gerçek. 8.1 kur, forumda da rehberleri bulunan debloat ve optimizasyon işlemlerini yap. Eğer HDD kullanan bir sistemin varsa sistemin hafiflediğini sende göreceksin.
Hayır adam doğru söylemiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.