En az RAM yiyen ve en az yer kaplayan Windows sürümü nedir?

Windows 95 :)
bilgisayar özellikleri yazarsanız daha güzel öneri verebiliriz.
https://www.hepsiburada.com/hp-pavi...ayar-434l8ea-p-HBCV00000GTSPY?magaza=Teknorya bilgisayar güzel de yer az yani baya oyun yükleyeceğim zaten warzone tek başına çok yer kaplıyor o yüzden diğer taraflardan kısıcam yeni bir ssd alana kadar
8.1'in altına düşmeyin.
8.1 daha önce denemiştim ama eski pc'mde baya sorun yaşamıştım ekran kartı driverını desteklemiyordu öyle bir sorun çıkmazsa 8.1 dediğiniz gibi güzelse onu yükleyebilirim o olmazsa diğer arkadaşın önerisi olan Ghost Spectre'yi yüklemeyi düşünüyorum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu nasıl sizce hem az yer kaplıyormuş ve toolkit de mevcut yukarıda belirttiğim sisteme uygun mudur?

Son düzenleme:
Abi ben de Windows 10 istiyorum FPS düşük 8.1, 7'ye göre ama kullanmak çok istiyorum.

İnan bana sadece Windows 10 da kullanılabilen bir özelliğe ihtiyacın yoksa 8.1 fazlasıyla işini görür. Classic Shell veya StartIsBack+ kullanarak eski başlat menüsünü geri getirebilirsin. 7 günümüz için eski ve yavaş kalıyor ve 8.1 sürümünün 7'den daha optimize çalıştığı büyük bir gerçek. 8.1 kur, forumda da rehberleri bulunan debloat ve optimizasyon işlemlerini yap. Eğer HDD kullanan bir sistemin varsa sistemin hafiflediğini sende göreceksin.

Hayır adam doğru söylemiş.

İnan bana sadece Windows 10 da kullanılabilen bir özelliğe ihtiyacın yoksa 8.1 fazlasıyla işini görür. Classic Shell veya StartIsBack+ kullanarak eski başlat menüsünü geri getirebilirsin. 7 günümüz için eski ve yavaş kalıyor ve 8.1 sürümünün 7'den daha optimize çalıştığı büyük bir gerçek. 8.1 kur, forumda da rehberleri bulunan debloat ve optimizasyon işlemlerini yap. Eğer HDD kullanan bir sistemin varsa sistemin hafiflediğini sende göreceksin.

Hayır adam doğru söylemiş.
ama ben windows 10 istiyorum çok araştırdım hdd var bende ama eski sürüm kursam olmazmı tüm çözümleri söçyleyin 8.1 deyim mennumum çok iyi ama mağaza filan desteği nerdeyse kesilmiş o yüzden istemiyorum yoksa kullancam .

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı