EmirOfRivia1453
Hectopat
Microsoft security essentials
Ben Antivirüs kullanma taraftarıyım. Çok dikkatli olsanız dahi tarayıcıdan bile bazen bulaşabiliyor. Ama hafif olması taraftarıyım tabii ki de.
Şimdiye kadar Bitdefender, Avast gibi çeşitli antivirüs kullanmış memnun kalmamış biri olarak; uzun süredir Kaspersky Free kullanıyorum ve oldukça memnun kaldığımı söylemeliyim. Hem ücretsiz hem hafif herkese tavsiye ederim.
Fakat şöyle bir durum var; bu program son baktığım kadarıyla kendi sitesinden kaldırılmış. Gezginler üzerinden indirilebiliyor, desteği hala devam ediyor.
ücretsiz versiyonumu kaldırılmış anlamadım ?Ben Antivirüs kullanma taraftarıyım. Çok dikkatli olsanız dahi tarayıcıdan bile bazen bulaşabiliyor. Ama hafif olması taraftarıyım tabii ki de.
Şimdiye kadar Bitdefender, Avast gibi çeşitli antivirüs kullanmış memnun kalmamış biri olarak; uzun süredir Kaspersky Free kullanıyorum ve oldukça memnun kaldığımı söylemeliyim. Hem ücretsiz hem hafif herkese tavsiye ederim.
Fakat şöyle bir durum var; bu program son baktığım kadarıyla kendi sitesinden kaldırılmış. Gezginler üzerinden indirilebiliyor, desteği hala devam ediyor.
anlık artma değildi bence nedeni en az 1.4 kullandıİnanırım, o anda gerçekleştirdiği bir işlemden dolayı anlık artmış olabilir veyahut program hatası da olabilir. Buna karşın en az bellek tüketimine sahip antivirüslerden bir tanesi gözlemlediğim kadarıyla.
Güvenlik bölümüne biraz zaman geçirmenizi öneririm, aynı konu daha önce 10 defa konuşuldu.
İkincil tarayıcılar varken en mantıklı seçenek olmaktan çok uzak.
Şahsen demeniz iyi olmuş, en azından bunu bir şey bilerek söylemediğiniz konusunda dürüstsünüz.
ikincil tarayıcı hangi tarayıcılar?İnanırım, o anda gerçekleştirdiği bir işlemden dolayı anlık artmış olabilir veyahut program hatası da olabilir. Buna karşın en az bellek tüketimine sahip antivirüslerden bir tanesi gözlemlediğim kadarıyla.
Güvenlik bölümüne biraz zaman geçirmenizi öneririm, aynı konu daha önce 10 defa konuşuldu.
İkincil tarayıcılar varken en mantıklı seçenek olmaktan çok uzak.
Şahsen demeniz iyi olmuş, en azından bunu bir şey bilerek söylemediğiniz konusunda dürüstsünüz.
Hangi sürümü hocam peki? Security Cloud mu?
Ücretsiz versiyonumu kaldırılmış anlamadım?
İkincil tarayıcı hangi tarayıcılar?
Teşekkür ederim, evet ben birşey çalışıyorsa ve çok fazla yeni özellik gelmemişse güncellemeyi seven biri değilim ondan. Veritabanı güncellemesi hâlâ alıyorum, alt sürüm ile. Bundan dolayı gerek duymadım açıkçası. Ama yeni yükleyecek arkadaşlar Cloud sürümünü deneyebilirler.![]()
Emsisoft - Emergency Kit: Free Portable Malware Scan and Removal
Emsisoft Emergency Kit is the ultimate free anti-malware and antivirus tool to scan, detect and remove viruses, keyloggers and other malware threats.www.emsisoft.com
![]()
Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy
Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today.www.malwarebytes.com
Ücretsiz Virüs Temizleme Aracı – Online Virüs Taraması | Kaspersky
Ücretsiz virüs temizleme aracını indirin – kurulum gerekmez. Hızlıca virüs taraması yapın ve cihazınızı siber tehditlerden zahmetsizce temizleyin.www.kaspersky.com
@Sahiden Kaspersky Free'nin yerine 'Kaspersky Security Cloud Free' geçti. İndirmeniz gereken sürüm bu.
Kaspersky Free Antivirüs - Tüm Cihazlar İçin Ücretsiz Bulut Güvenliği | Kaspersky
PC, Android ve iOS için Kaspersky Security Cloud ücretsiz antivirüs yazılımını indirin ve virüslere, fidye yazılımlarına, casus yazılımlara, bot saldırılarına, kimlik avına, Truva Atlarına ve tehlikeli web sitelerine karşı güçlü koruma sağlayın. Çevrimiçi ortamda kendinizi koruyun!www.kaspersky.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.