En hafif antivirüs önerisi

Ben Antivirüs kullanma taraftarıyım. Çok dikkatli olsanız dahi tarayıcıdan bile bazen bulaşabiliyor. Ama hafif olması taraftarıyım tabii ki de.

Şimdiye kadar Bitdefender, Avast gibi çeşitli antivirüs kullanmış memnun kalmamış biri olarak; uzun süredir Kaspersky Free kullanıyorum ve oldukça memnun kaldığımı söylemeliyim. Hem ücretsiz hem hafif herkese tavsiye ederim.

Fakat şöyle bir durum var; bu program son baktığım kadarıyla kendi sitesinden kaldırılmış. Gezginler üzerinden indirilebiliyor, desteği hala devam ediyor.

Ben Antivirüs kullanma taraftarıyım. Çok dikkatli olsanız dahi tarayıcıdan bile bazen bulaşabiliyor. Ama hafif olması taraftarıyım tabii ki de.

Şimdiye kadar Bitdefender, Avast gibi çeşitli antivirüs kullanmış memnun kalmamış biri olarak; uzun süredir Kaspersky Free kullanıyorum ve oldukça memnun kaldığımı söylemeliyim. Hem ücretsiz hem hafif herkese tavsiye ederim.

Fakat şöyle bir durum var; bu program son baktığım kadarıyla kendi sitesinden kaldırılmış. Gezginler üzerinden indirilebiliyor, desteği hala devam ediyor.

Hangi sürümü hocam peki? Security Cloud mu?

ücretsiz versiyonumu kaldırılmış anlamadım ?
İnanırım, o anda gerçekleştirdiği bir işlemden dolayı anlık artmış olabilir veyahut program hatası da olabilir. Buna karşın en az bellek tüketimine sahip antivirüslerden bir tanesi gözlemlediğim kadarıyla.

Güvenlik bölümüne biraz zaman geçirmenizi öneririm, aynı konu daha önce 10 defa konuşuldu.

İkincil tarayıcılar varken en mantıklı seçenek olmaktan çok uzak.

Şahsen demeniz iyi olmuş, en azından bunu bir şey bilerek söylemediğiniz konusunda dürüstsünüz.
anlık artma değildi bence nedeni en az 1.4 kullandı
İnanırım, o anda gerçekleştirdiği bir işlemden dolayı anlık artmış olabilir veyahut program hatası da olabilir. Buna karşın en az bellek tüketimine sahip antivirüslerden bir tanesi gözlemlediğim kadarıyla.

Güvenlik bölümüne biraz zaman geçirmenizi öneririm, aynı konu daha önce 10 defa konuşuldu.

İkincil tarayıcılar varken en mantıklı seçenek olmaktan çok uzak.

Şahsen demeniz iyi olmuş, en azından bunu bir şey bilerek söylemediğiniz konusunda dürüstsünüz.
ikincil tarayıcı hangi tarayıcılar?

Hangi sürümü hocam peki? Security Cloud mu?

Kaspersky Free Antivirus

Ekran Resmi 2021-01-11 14.27.18.png

Logo ve programın ismi bu. Aynı isimde farklı sürümler bulunuyor fakat bunu yüklemenizi tavsiye ediyorum.
Ücretsiz versiyonumu kaldırılmış anlamadım?

Evet kendi sitesinde ben daha öncesinde görememiştim daha sonrasında format attığım tüm cihazlara 3. parti indirme siteleri üzerinden indirdim. Yazılım tamamen ücretsiz.

Saçmalamalar olmuş konuda.

Hafif AV' ler var. Tabii bazı fanboylarımız "Gerek yok vb." cümleler kuruyor, maalesef halkımızın bir kısmı da virüs bulaşınca AV yüklemek aklına geliyor.

Bunlar önerebileceklerim.

İkincil tarayıcı hangi tarayıcılar?

@Sahiden Kaspersky Free'nin yerine 'Kaspersky Security Cloud Free' geçti. İndirmeniz gereken sürüm bu.

@Sahiden Kaspersky Free'nin yerine 'Kaspersky Security Cloud Free' geçti. İndirmeniz gereken sürüm bu.

Teşekkür ederim, evet ben birşey çalışıyorsa ve çok fazla yeni özellik gelmemişse güncellemeyi seven biri değilim ondan. Veritabanı güncellemesi hâlâ alıyorum, alt sürüm ile. Bundan dolayı gerek duymadım açıkçası. Ama yeni yükleyecek arkadaşlar Cloud sürümünü deneyebilirler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı