En iyi antivirüs hangisi?

• Konuyu başlatan 348103
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 50
  • Görüntüleme 2.946
Sistemde Kaspersky zaten varken üzerine başkasını kurmamalısın. Hatayı çözmeye odaklanman bu süre zarfında daha iyi olacaktır.

Kaspersky desteğine göz attın mı? @Murat5038 hocamızı etiketleyelim. Kendisi Kaspersky Türkiye resmi forum yöneticisidir.

Antivirüs arıyorum Kaspersky dışında (sebebi: Kaspersky'da bir hata aldım ve onu düzeltesiye kadar bilgisayarı korumak istiyorum.). Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

360 Total Security öneririm. Premium'u var bu da bir alt sürümü. Total Security çok kaliteli. Bilgisayarda çıkan virüsleri bulup atıyordu her zaman. 😄

Sistemde Kaspersky zaten varken üzerine başkasını kurmamalısın. Hatayı çözmeye odaklanman bu süre zarfında daha iyi olacaktır.

Kaspersky desteğine göz attın mı? @Murat5038 hocamızı etiketleyelim. Kendisi Kaspersky Türkiye resmi forum yöneticisidir.

Desteğe sorunumu ilettim ama hala geri dönüş yapmadılar size sorunumu açıklayayım belki ilgilenen birisi vardır. Öncelikle merhaba, toplam 15 gün önce Kaspersky Security Cloud Free personal sürümüne ücretsiz bir şekilde geçiş yaptım. Sonrasında ise nasıl çıkacağımı bilemiyordum ve o an ki umursamazlıkla uğraşmadım. Şimdi ise deneme sürümü bitti, "lisans alın." Yazısından başka hiçbir şey çıkmıyor. İptal etmek için araştırma yapsam o sekmeye giremiyorum, arayüz bile çıkmıyor, cevaplarınız için teşekkürler. (Kopyala yapıştır yaptım onun için mantıksız olabilir)

Desteğe sorunumu ilettim ama hala geri dönüş yapmadılar size sorunumu açıklayayım belki ilgilenen birisi vardır. Öncelikle merhaba, toplam 15 gün önce Kaspersky Security Cloud Free personal sürümüne ücretsiz bir şekilde geçiş yaptım. Sonrasında ise nasıl çıkacağımı bilemiyordum ve o an ki umursamazlıkla uğraşmadım. Şimdi ise deneme sürümü bitti, "lisans alın." Yazısından başka hiçbir şey çıkmıyor. İptal etmek için araştırma yapsam o sekmeye giremiyorum, arayüz bile çıkmıyor, cevaplarınız için teşekkürler. (Kopyala yapıştır yaptım onun için mantıksız olabilir)
Bilgisayardan silip KSC Free sürümünü kurun, personal sürümünü değil.

Gerçekten belirli bir güvenlik sağlayabilir mi emin misiniz eğer eminseniz indirip kuracağım.

Evet iyi bir güvenlik sunar. Bir keresinde laptopa 300 tane virüslü dosya bulaşmıştı. Onları sildi. Daha sonra 100 tane çıktı. Yine sildi. Böyle devam etti. Kısacası Total Security yükleyin. Lisans istemiyor. Premium'u kadar olmasa da koruyor. Yükleyin bilgisayardaki en güvenli tarayıcınız olur. Ama diğer arkadaşların önerdiği programlara destek veriyorum.

Not: Sakın CCleaner yüklemeyin. Bir bakarsın Windows 10 çökmüş. Yere düşüp bayılırsın. 😵

Avast kullandım kullandığım en rezil programdı size de önermiyorum ama siz sıkıntı yaşamadıysanız ne mutlu size.
Mesela ne gibi rezilliğini gördünüz? Uzun süre derken bir kaç ay değil yaklaşık 6 senedir kullanıyorum ve hiç sıkıntı yaşamadım.
Avast kullanıcı bilgilerini satıyor diye biliyorum bunun hakkında açılan bir sürü konu var hatta. O yüzden kimse önermiyor.
Evet duydum ama bunun karşılığında büyük bedel ödediler ve çok pişmanlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı