Merhaba, bugün en iyi Linux dağıtımı nedir oylaması yapacağız ve oyları göreceğiz. Benim fikrim Ubuntu çünkü arayüzü gerçekten mükemmel ötesi. Hızlı ve optimize. Peki sizin görüşünüz ne?
Bence Ubuntu kullanan otistik sayisi Gentoo kullanan otistik sayisinin 50 kati falandir.Otistik ya da OKB hastasıysan: Gentoo Linux, Slackware Linux, Linux From Scratch
Kali kullanan hayvan gibi hackerlar var etrafimda.Hiçbirşey anlamasan da biraz heçkırcılık oynamak ve excel'de tablo yapmayı bilmeyen iş arkadaşını etkilemek istiyorsan: Kali Linux, Parrot Linux
Sorun dedigin kullanici hatasi olabilir mi?Eğer çok boş zamanın varsa ve sorun çözmeyi bir sebepten dolayı seven biriysen: Arch Linux
Yok o anlamda soylemedim Bilinen 100.000 Gentoo kullanicisi varken bu sayi Ubuntu'da 50 milyon civari. Ayrica arkadasin belirttigi dagitimlarla Ubuntu'yu karsilastiramazsin hepsi kullandigim dagitimlar becerikli insanlarin elinde evladiyelik performans/stabilite veriyorlar.Ubuntu, kullandıklarımdan en sevdiğimdir. GNOME'dan dolayı herhalde.
@gen2 Otistiğim sanırım. Fedora falan da kullandım ama Ubuntu'yu tercih ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.