En iyi yazılım dili

Yazılım dillerinin kendilerine göre iyi veya kötü yanları var. Olay tamamen sizde , sizin ne yapacağınıza bağlı olarak değişir bu durum örneğin web site üzerine çalışacaksanız HTML & PHP öğrenmeniz lazım. En iyi yazılım dili diye bir şey yoktur.


Oyun için C , C++ , C# dillerini öğrenmeniz gerek.
C++'ı biliyorum. Çok manyak bir dil diye hatırlıyorum. Oyun motorlarında vs. jet gibi imiş diye biliyorum.
 
Hazır oyun motoru kullanacağınızı varsayarak Unreal engine sanırım cpp kullanıyordu, Unity ise c# tı yine yanlış hatırlamıyorsam.

Ben bilgisayar olimpiyatlarına hazırlandığım için C yi çok iyi biliyorum. Java ise favorim. C ile başladım.
Evet U4 cpp kullanıyor. Onu düşünmüştüm de ben Cry Engine 5.6'yı düşünüyorum. Ve bilgisayar olimpiyatlarında ne yapılıyor?
 
C++ hakkında çok bilgim yok fakat tamamını bilen çok az kişi olduğu söyleniyor. Yamuluyorsam düzeltin;) Farklı teknolojiler çıkınca farklı amaçlara uygun diller türetilmiş. Dillerin atası C denir hatta. C++ı bilmediğim için neden bu iş için seçildiğini bilmiyorum. Yazması başlangıç seviyesi için daha kolay diyebiliriz bence. Ama en iyi yorumu C++ bilen biri yapacaktır.
Robot mu kodluyorsunuz?
Algoritma, algoritma, algoritma , sonlu matematik, C dili ve edebiyatı, C yazım kuralları. 1. Aşama için tabii ki.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı