En Kötü Ekran Kartı Markası (Anket)

En çok sorun çıkaran ve en kalitesiz üretici

  • Sapphire

  • Powercolor

  • XFX

  • HIS

  • Axle

  • Palit

  • Zotac


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
@Silinen üye, tabi sen bilirsin ama, eğer istersen konuya kilit attır.

Düşündüm de: Benim kullandığım ve memnun olduğum bir markayı kötüleyeni görürsem zoruma gider...

Zaten gerçek şu ki: Her markanın tostladığı bir modeli vardır. Tıpkı benim Samsung'un çok met ettiğim kumandası gibi... (Aslında bi halta yaramıyor)
Neye oraya girip konuyu değiştirmeyeyim.
 
Kilit için erken. Duruma göre kilit attırırım. Senin de dediğin gibi her markanın kötü tarafı vardır. Ancak yine de kartlar arasında kalite farkı her türlü vardır. Örnek vereyim. A markası 5 yerden patlak veriyorsa B markası 2 yerden verebilir. A markasının soğutması kötüdür RAM'leri kötüdür. Ancak B markasının hem soğutması hem de RAM'leri iyidir. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum.
 
HIS 'in ekran kartlarını ben sevmiyorum. Eskiden kullanmıştım 1yıl sonra ekran kartları HIS'in hemen ses çıkartıyor.
Kendisini geliştirememiş bir marka ve bildiğim kadarıyla üretim yapmıyor.
 
His ve Axle'den haberi bile olmayan çok bilgisiz ben oy kullanma zorunluluğu hissederek turuncu renkteki fanlarından tiksindiğim fakat sempatik mi sempatik Zotac'ı seçtim, pişmanım.

Millet Sapphire'i kötüledikçe ben daha da sevdim Sapphire'i. Geri tepti sanırım.
 
Palit HD 2600 PRO kartın fanı dönmüyordu, çok çektirdi bana. Bu bir şey değil. Ev arkadaşımın 8500 GT kartı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Adam kasadan ses geliyor diye cart diye fan kablosunu çekti oyun oynamaya devam etti. Ve o kart aylarca çalıştı o şekilde. Benim günahım neydi?
 
Palit HD 2600 PRO kartın fanı dönmüyordu, çok çektirdi bana. Bu bir şey değil. Ev arkadaşımın 8600 GT kartı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Adam kasadan ses geliyor diye cart diye fan kablosunu çekti oyun oynamaya devam etti. Ve o kart aylarca çalıştı o şekilde. Benim günahım neydi?
Şansa bağlı hocam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı