En komik anılarınız

alieren2222

Centipat
Sizin en komik anılarınız nelerdir? Ben kendi anımı anlatayım okula gitmiştim tuvalette saklandım tenefüs çaldı okuldan kaçıyordum okulun çıkış kapısına gelince okul güvenliği beni fark etti lan nereye dedi ben de o sırada koşmaya başladım, takıldı peşime bağırıyor tutun şunu diye orada liseliler tuttu beni güvenliğe teslim etti güvenlikte öğretmene öğretmende müdür yardımcısına götürdü ama çok şükür disiplin yemedim. 14 Şubat 2020 tarihinde yaşanmış anımdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de beşinci sınıfta yaşanmış bir anım var. Okulda yaramazlık yaparken kapıyı çok sert açmıştım ve kilit noktasını kırmıştım, öğretmen ardından da müdür geldi. Müdür bu küçük demir parçasının parasını 50 TL olduğunu söyledi. ben korkmamış değildim çünkü ne 50 lirayı bulabilirdim ne de aileme söyleyebilirdim. Ama asla o parayı ödemedim kimse de sormadı. Asıl komik nokta ise benim serbest kıyafetle gelip aynı gün üstüne tutanak tutulmuş olmamdır.

Recep abiye Valorant'da vs teklif ettim. O da cevapladı.

Son düzenleme:
İnternet kafede 4 arkadaşımla beraber Cs 1.6 oynuyorduk, o sırada bir arkadaşımın dayısı geldi. Kendisi biraz alkolikti, kardeşinde gelsin o da oynasın dedi, o arkadaşım da biz iyiyiz böyle dedi, sonra dayısı masaya bir vurdu, monitör yere düştü ve kasayı ben zor tuttum, daha sonra dayısı gitti ve biz dayısı gittikten sonra baya bir güldük.

Bayramda dedemlerin yanına köye gitmiştim.
Ama hocalar ödev vermeye tam gaz devam ediyorlardı. Bizim evdede İnternet yok. Bir akrabamızın evine gittiğim İnternet için.
Ben ödev yaparken evin 5 yaşındaki çocuğu Brawl Stars oynarken oyundan kalkmayıp altına yapmıştı. Annesi " bekle ben sana kıyafet getirecem" demişti. Ama çocuk beklemedi ve odasından çıktı. Ama donu dahi yok. Sonra bana sordu; Annem nerde?
O an cevap veremedim ve sadece güldüm.
Ama çocuk suratıma utançla baktı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı