En nefret ettiğiniz oyuncu tipleri

İyi olduğumu kabul etmeyip; "Lucky", "Cheater", "No-Life" gibi ezik ithamlarda bulunanlar.

Oyunda yeterince gerilmişken "ağla, kudur, çıldır" yazanlara. Klavye ile suratlarına vurasım geliyor.
Benim bahsettiğim tayfaya "CRY HERE --> \_/" yazıp atıyorum. Çıldırıyorlar. Sinirden hırs yapıp daha da kötü oynuyorlar sonrasında.
 
Son düzenleme:
Ölünce küfür eden, kanser diyen, "oyunu sal" diye emir veren oyuncu tiplerinden nefret ediyorum.

"Kudur" yazınca, daha çok sinirleniyorlar ve buda hoşuma gidiyor.

Sırf bu yüzden, online oyun oynamıyorum.
 
Türk oyuncuların genelinden nefret ediyorum.

Geçen CS:GO'da şansıma (kötü şans) takıma Türkler geldi. Bunlardan biri birinci ben ise arkadaşlarından daha iyi oynayıp ikinci giderken sürekli bana ana avrat sövüyordu düzgün oynasana diye. Ben bir kelime bile karşılık vermedim fakat sövdükçe sövüyordu. Oyun sonlarına doğru ben birinciliği aldığımda gıkı çıkmamıştı domuzun.
 
kısaca online oyunlardan nefret ediyorum. Çünkü kanser ediyor. Kimi zaman bahsettiğiniz kişi tiplerinden. Kimi zaman kötü oynadığın için kendi kendine kızmaktan. Cidden ömrümün yarısı bu online oyunlar yüzüne gitti(bf yi çok severim bu örnek ona) Hikaye oyunları candır arkadaş. 😀 😀 Cidden elimde girebileceğim bir hikaye oyunu olsa yüzüne bakmam online oyunun.
 
Knight Online'da pedal, macro kullanıp asas oynayanlar.
LoL'de inter, troll, toxic oyuncular.
Valorant'ta first pick atanlar veya dereceli de bilmediği ajanı alan oyuncular.
 
Afk tipler. Oyunu yenerken oynayıp, yenilmeye başlayınca takım arkadaşını suçlayan toxic bebeler. Pazarcılar, oyunlara girip oyun içi para birimi satışı reklamı yapan botlar. Irkçı, politik nedenlerle oyuncuları taciz edenler. Sapıklar, oyun sunucularını sanal seks için kullananlar.. saymakla bitmez.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı