Evet, öyle.Hocam aslında çok normal bir şey ama ebeveynler görünce yerin dibine giriyor insan![]()
Olay nasıldı?
Malum iş kazaları hikayeleri aşırı zevkli.
Evet, öyle.Hocam aslında çok normal bir şey ama ebeveynler görünce yerin dibine giriyor insan![]()
Flushed gang3 veya 4.sınıfım. Ders İngilizce. Hoca bana düğmen açılmış dedi. Bakıyorum gömleğe açılan düğme yok Allah Allah yanlış gördü herhalde dedim. Meğer pantolunumun düğmesi açıkmış. Hoca gelip kapatmıştı.
Varikosel ne hocam?Günde 1 yapıyordum. Varikosel oldum. Kasım'da ameliyat var![]()
H-hocamŞimdi hatırladım bir tane daha var bugün okuldan geliyordum metro da herkes bana bakıyordu. Neden anlamadım sonra eve geldim. Bir baktım dükkanı açık unutmuşum.![]()
Katılıyorum.Niyeyse rezil olduğumuz yerler hep okullar oluyor.
İnşallah havada değildi.Şimdi hatırladım bir tane daha var bugün okuldan geliyordum metro da herkes bana bakıyordu. Neden anlamadım sonra eve geldim. Bir baktım dükkanı açık unutmuşum. Hayır eve gelene kadar 1 saat boyunca nasıl fark etmedim anlayamıyorum.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.