En rezil olduğunuz an

Geceydi, ben bizimkiler uyuyor sanıyordum. Peder şarj aletini benim odada unutmuş, birden girince afalladım bayağı. Yorganı çekmeye çalışıyorum falan, bir 30 saniye bakıştık. Sonra şarj aletini alıp gitti. Ben sabaha kadar uyumadım. Peder hiç bahsini açmadı, 1-2 hafta boyunca kaçtım ama hep. O gün bugündür kapıyı kitlerim. Sizlere de tavsiye ederim.

Ay çok kötü ya.
 
Bir gün hiç unutmam. Isparta'da çok küçükken 6 yaşında falan annem kardeşimle bizi evin salonunda Legend'e yıkamıştı misafirlerin önünde. Köyden akrabalar gelmiş, 2 tane de kızları var biz yaşlarda, pipimize bakıp gülmüşlerdi, çok utanmıştım, ağlamıştık 😁 şimdiki aklım olsa çıkarır sallardım, daha yakından bak diye. 😂

Yanlışlıkla geğirmemiştir o bayağı salmıştır sizi ailesi olarak gördüğü için çekinmemiştir 😃

Ben olsam ülke değiştirir yine bir daha görmedim onları.
 
Hoca arkadaşıma kızarken aklıma bir şey geldi benim anıra anıra gülmem ve hocanın bana dik dik bakmasını hatırlıyorum 🥴
 
İngilizce yazılısında bütün sorulara doğru yanıt vermiştim. Sonra arkadaşım benden kopya çekmeye çalışırken ona yardım edeyim derken hoca yakaladı. O an baya utanmıştım.
 
Okulda matematik hocası ders esnasında büyüklük önemli değil demişti bende yapıştırdım cevabı "hocam zaten önemli olan boyu değil işlevi" diye gerisi Allah'a emanet.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Okulda matematik hocası ders esnasında büyüklük önemli değil demişti bende yapıştırdım cevabı "hocam zaten önemli olan boyu değil işlevi" diye gerisi Allah'a emanet.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Geri
Yukarı