Epic Games Epic Games Neden Sevilmiyor?

Steam'de saniyede 2 MB ile indiriyorum fakat Epic Games'de 1 MB zar zor oluyor. Benim sevmeme sebebim bu.
Hocam aslında Epic Games isimli platformda da 2 mb indiriyordur fakat siz farkında değilsiniz. Görev yöneticisinden Ağ kısmına tıklayın ve sıralayın, hangi uygulamanın ne kadar bağlantı kullandığına bakarsanız görürsünüz.
 
Hocam aslında Epic Games isimli platformda da 2 MB indiriyordur fakat siz farkında değilsiniz. Görev Yöneticisi'nden Ağ kısmına tıklayın ve sıralayın, hangi uygulamanın ne kadar bağlantı kullandığına bakarsanız görürsünüz.

Kullanmıyor hocam. Normalde 16 Mbps internetim fakat Görev Yöneticisi'nde 9-10 arası gidip geliyor.
 
Kullanmıyor hocam. Normalde 16 Mbps internetim fakat Görev Yöneticisi'nde 9-10 arası gidip geliyor.
Kullanmıyor hocam. Normalde 16 Mbps internetim fakat Görev Yöneticisi'nde 9-10 arası gidip geliyor.
Epic Gamesten oyun indirirken 7.4 Mb/sn gösteriyor fakat görev yöneticisinden baktığımda 9.3 Mb/sn gösteriyor. (Epic Games'i savunmaya çalışmıyorum. Steam fanboyum.)
 
Yıllarca açılmayan launcher. Sabır istiyor.
 
İnsanlar neden Epic Games'i sevmiyor anlamıyorum. Adamlar her hafta düzenli bedavaya oyun veriyorlar. Daha yeni Steam'de 400 TL olan wither 3'ü Epic'ten 15 TL'ye aldım. Özellikle Türk oyuncular için iyi bir oyun servisi olmasına rağmen insanlar sürekli küçümsüyor. Bunun nedenini bilen yazabilir mi?

Bana kalırsa kullanıcı desteği Steam'e göre daha iyi bir Launcher bende şahsen çok seviyorum
İndirimleri daha iyi, daha iyi ücretsiz oyunları göz önüne seriyor ama Unreal'dan yapılması hem Launcher'ın içine hayvan gibi kütüphane yüklemesine sebep oluyor bu da sistem gereksinimlerinin biraz fazla olmasını ve laglı olmasına sebep oluyor onun dışı çok sevdiğim bir Launcher'dır kendisi.
 
Berbat Launcher, atölye yok, arayüz tasarımı çok kötü, oyun incelemeleri yok, kart düşürme ve pazarda satma gibi olaylar yok ve sunucuları berbat. Epic Games Steam ile yarışamaz.

Adamlar sepet ve başarım sistemlerini bile sonradan ekledi Launcher'a, kısaca çalışan ekip bile berbat.
 
Launcher.

3. Parti game launcherlar bile milyonlarca kat daha iş çıkarabiliyorken elinde çok daha iyi bir ekip olan Epic Games neden hâlâ bir el atmıyor anlamış değilim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı