Epic Games Epic Games Neden Sevilmiyor?

Eksik özellikler, çöp istemci vs. Arkadaşın birisi Steam anca zam yapıyor demiş. Adamlar yıllarca dolar kurunu kaç Türk Lirasından almış, onca emeği geçmiş. Ayrıca Steam değil oyun geliştiricileri zam yapıyor.
 
Neden sevilmesin, bence gayet işini yapıyor. Binlerce TL değerinde oyunları bedava verdi, kupon kullanarak bir sürü indirim kazandık. Eksiği var mı evet çok var ama kendinden bekleneni hakkıyla yerine getiriyor.
 
Milyon dolarlık şirketin en çok şikayet alan konusuna el atmaması tuhaf geliyor. Tabii ki diğerleri gibi benimde şikayetçi olduğum şey launcher'ı. Birde bir şey var bende, oyunu steamden satın almayınca sanki oyunu torrentden indirmişim gibi bana ait değilmiş gibi hissediyorum.
 
Steam pahalı diyenler olmuş. Bir kere zammı Steam yapmıyor, firmaların kendisi yapıyor. Dolar Kuru sabitlemesi ise sadece fiyat önergesi, o dolar kurundan fiyat zorunluluğu yok. Epic Games'teki indirimler bittikten sonra aynı Steam'de ki RDR2 gibi oyunlar 1000TL olacaktır.
 
Bedavaya oyun vermek için firmalarla para konusunda anlaşacağına yazılımvı ekiplerle anlaşsın da launcheri düzeltsinler. Epic Games kapalı ve açıkken yaşadığım performans farkı çok oluyor.
 
Hocam şu resim sorunuzun cevaplarından biri.
1676326861864.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı