Elektronik EPOMAKER DynaTab 75X 32 dolar

PTT kapıdan alıyor. Alibaba'dan gelen ürün FedEx ile gelmişti, onlar mesaj ve mail atıp IBAN ilettiler. IBAN'a vergiyi ödedim ve gümrükten çıkmıştı.
Kaç lira aldılar sizden? Bana hep iade et diyip duruyorlar. Bence 700 tl vergi istediyse etmeme çokta gerk yok.

Yunwan firması ile geliyor. @AdaBagcibasi iade etmeli miyim?

Kaç lira aldılar sizden? Bana hep iade et deyip duruyorlar. Bence 700 TL vergi istediyse etmeme çok da gerek yok.
Ben farklı bir ürün almıştım Alibaba'dan 300 liralık şey için 100 lira civarı bir vergi çıkmıştı. Bu durum farklı ama bu konudakiyle aynı değil yani.
Yunwan firması ile geliyor. @AdaBagcibasi iade etmeli miyim?
Eğer ödediğiniz para gidecekse zor duruma girip üzülecekseniz bence iade edin. Para giderse de gitsin üzülmem denemiş oldum derim derseniz şansınızı deneyin. İade etmediğiniz sürece o para karşılıksız gitmiş gibi düşünün derim. Ürün gelirse hediye gibi olur.

Ben farklı bir ürün almıştım Alibaba'dan 300 liralık şey için 100 lira civarı bir vergi çıkmıştı. Bu durum farklı ama bu konudakiyle aynı değil yani.

Eğer ödediğiniz para gidecekse zor duruma girip üzülecekseniz bence iade edin. Para giderse de gitsin üzülmem denemiş oldum derim derseniz şansınızı deneyin. İade etmediğiniz sürece o para karşılıksız gitmiş gibi düşünün derim. Ürün gelirse hediye gibi olur.
Yani sizin ürününüz Yunwan ile gelcek olsa iade eder miydiniz? Gelme olasılığı o kadar düşük mü de?

Sadece vergi problemi çıkmaz mı gümrükte gelirken.

Yani sizin ürününüz Yunwan ile gelcek olsa iade eder miydiniz? Gelme olasılığı o kadar düşük mü de?
Ben olsam YunExpress ile göndermiyorlarsa iptal ederdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı