"NABI" kodunu kullanarak 10 dolar daha indirim alabiliyorsunuz. 10 bin mAh bataryası ve LED ekranı büyük avantaj. Ayrıca fiyatı da çok iyi.
YunExpress ile geldiği zaman vergi çıkmadığı ve gümrükte sorun olmadığı söyleniyor. Benim kendi tecrübem yok sadece etraftan duyduklarım bu şekilde. Ben satın aldım ve aldıktan sonra mail atarak, ürünün fiyatını daha düşük göstermelerini ve YunExpress ile göndermelerini istedim.
Yardımcı olacaklarını söyleyip YunExpress ile gönderdiler, vergi çıkacak mı ya da gümrükten geçeçek mi bilmiyorum.
Lütfen sorumluluğun tamamen sizde olduğunu unutmayın. Ben mor, ANSI ve Flamingo switchli olanını satın aldım. Elime sorunsuz gelirse incelemesini de yapacağım.
Tavsiyem eğer satın alacaksanız firmaya mutlaka mail atıp faturada değerini daha düşük göstermelerini ve YunExpress ile yollamalarını isteyin ayrıca TC kimlik numaranızı ve sipariş numaranızı eklemeyi unutmayın.
Tekrar belirtiyorum, bunları yapsanız bile gümrükte bir sorun yaşama ihtimaliniz var, bunu göze alarak sipariş verin.
An Evolution in Customization Experience Meet the Epomaker DynaTab 75X, a solid hot swappable mechanical keyboard that is sleek, creative, and feature-loaded. The core design concept of the DynaTab is for personalization and customization. Designed with a futuristic 75% compact form factor, the...
epomaker.com
Eki Görüntüle 2514905