Elektronik EPOMAKER DynaTab 75X 32 dolar

"NABI" kodunu kullanarak 10 dolar daha indirim alabiliyorsunuz. 10 bin mAh bataryası ve LED ekranı büyük avantaj. Ayrıca fiyatı da çok iyi.

YunExpress ile geldiği zaman vergi çıkmadığı ve gümrükte sorun olmadığı söyleniyor. Benim kendi tecrübem yok sadece etraftan duyduklarım bu şekilde. Ben satın aldım ve aldıktan sonra mail atarak, ürünün fiyatını daha düşük göstermelerini ve YunExpress ile göndermelerini istedim.

Yardımcı olacaklarını söyleyip YunExpress ile gönderdiler, vergi çıkacak mı ya da gümrükten geçeçek mi bilmiyorum. Lütfen sorumluluğun tamamen sizde olduğunu unutmayın. Ben mor, ANSI ve Flamingo switchli olanını satın aldım. Elime sorunsuz gelirse incelemesini de yapacağım.

Tavsiyem eğer satın alacaksanız firmaya mutlaka mail atıp faturada değerini daha düşük göstermelerini ve YunExpress ile yollamalarını isteyin ayrıca TC kimlik numaranızı ve sipariş numaranızı eklemeyi unutmayın. Tekrar belirtiyorum, bunları yapsanız bile gümrükte bir sorun yaşama ihtimaliniz var, bunu göze alarak sipariş verin.

Eki Görüntüle 2514905
Bu vergi kaçırmaya girmez mi?

CIDOO Nebula stokları dün vardı yenileniyor.

Hocam konudaki klavye çok daha iyi bence.

:D Cidonun iyi olduğunu mu düşünüyorsun gerçekten satmak istesen zor satabileceğin bir ürün

Satmak icin alirsan da satilir 2500'e satan dahi gördüm, onun dışında Aula kapılır bile, QK61 de satılır. Epomaker'i kaliteli saniyorsan sana kotu haberlerim var :D.

Hocam konudaki klavye çok daha iyi bence.
Neresi iyimis hocam teknik bilgi verin.

Pil-tuş sayısı(bana göre gerekli tuşlar var ekstra)-tepkime süre farklarına bakabilirsin-32 dolar ve o ekran bence bayağı eğlenceli. Sanmıyorum daha iyisinin olduğunu.
Pil olayının 10000 mah olmasının sebebi dev kadar ekranının olması, o ekran şarjı su gibi içecektir, Boyut kişiden kişiye değişir ben seviyorum %65, Ekran dediğin gif de değil olsa cekerdim bitane butik tabelasi gibi bisey var. Tepkime suresi zaten mekaniklerde onemsenmeyen bisey.

Pil olayının 10000 mAh olmasının sebebi dev kadar ekranının olması, o ekran şarjı su gibi içecektir, boyut kişiden kişiye değişir ben seviyorum %65, ekran dediğin GIF de değil olsa cekerdim bir tane butik tabelasi gibi bir şey var. Tepkime suresi zaten mekaniklerde onemsenmeyen bir şey.

Zevk işte.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pil olayının 10000 mAh olmasının sebebi dev kadar ekranının olması, o ekran şarjı su gibi içecektir, boyut kişiden kişiye değişir ben seviyorum %65, ekran dediğin GIF de değil olsa cekerdim bir tane butik tabelasi gibi bir şey var. Tepkime suresi zaten mekaniklerde onemsenmeyen bir şey.

Side engraved gradient keycapsler zaten 20-30 dolar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün fiyatı düşük gösterildiği zaman daha az vergi ödenmeyecek mi?
Yine vergi çıkacak sonuçta 2 dolar fazla verdik diye neden orijinal fiyatı üzerinden %80 vergi ödeyelim. Abi 32 dolar üzerinden hesapla alsalar kimse böyle bi şey yapmaz, zaten yani sonuç olacak yine ödenecek o para aslında ödememiz gerekeni ödeyeceğiz 32 dolar verdiğim şeye 150 dolar üzerinden vergi kesilmesi sizce insanlığa sığar mı ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı