Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir gazetecinin "Tam kapanmada İstanbul'da mı olacaksınız?" sorusuna, ilginç bir yanıt verdi: "Henüz kesin kararımı vermedim ama buralardayım. En kötü ihtimalle Türkiye'deyim."
Yazdığım iki cümleden ne anladında bu yargıya vardın?Siz çok mu değer veriyorsunuz? Sanki savunulcak bir tarafınız var da.
Kimseyle siyaset tartışmak istemiyorum ama bu ülkeden erdoğan gidince her şeyin çok güzel olacağını, düzeleceğini düşünen bir sürü kitle var. Sadece gülüyorumhayatında siyaset araştırmamış adam bile yorum yapabiliyor. İmamoğlu hakkında da aynı şeyleri söylediniz ne oldu? Doğduğumdan beri İstanbul'da yaşıyorum. Adam söylediği icraatlerin kaçını yaptı? Her şey çok güzel oldu mu?
Şuan kötü olduğunu kabul ediyorsun yani. Hmm, gelişme var.Erdoğan gidince her şeyin çok güzel olacağını, düzeleceğini düşünen bir sürü kitle var.
Kimseyle siyaset tartışmak istemiyorum ama bu ülkeden Erdoğan gidince her şeyin çok güzel olacağını, düzeleceğini düşünen bir sürü kitle var. Sadece gülüyorumHayatında siyaset araştırmamış adam bile yorum yapabiliyor. İmamoğlu hakkında da aynı şeyleri söylediniz ne oldu? Doğduğumdan beri İstanbul'da yaşıyorum. Adam söylediği icraatlerin kaçını yaptı? Her şey çok güzel oldu mu?
Bunu gören çoğu orta yaşlı insan da inanıp ampüle oy veriyor. Bu ülke yürümez. Hele böyle bi' Cumhurbaşkanıyla...
Evet şuan kötü, bunu kimse inkar edemez ki.Şuan kötü olduğunu kabul ediyorsun yani. Hmm, gelişme var.
Vallahi ben icraatlare girmek istemiyorum, arkadaşlar yazsın. Askıda fatura 1. lik ödülü aldı. Ama siz? AKP'li belediyelerin aldıkları ödül bile sahte çıktıDoğduğumdan beri İstanbul'da yaşıyorum. Adam söylediği icraatlerin kaçını yaptı? Her şey çok güzel oldu mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.