Güzel bir örnek. Diğer arkadaşlar hakaret sanmasın.Sus ermeni.
Güzel bir örnek. Diğer arkadaşlar hakaret sanmasın.![]()
1915 Olaylarında milyonlarca ermeni öldürüldü, Türkiye devleti bu cinayeti iğrenç bir iki yüzlülükle reddediyor. Asırlardır, neredeyse tüm dünyanın kabul ettiği bu gerçeği siz kabul etmiyorsanız ırkçı olan kişi sizsiniz.Hakarettir. Türklere birçok soykırım yapmış ve halen de Azerbaycanlılar başta olmak üzere tüm Türklere kin kusan bir ırktan bahsediyoruz. Şahsen yazım kurallarına uymak için Ermeni diyorum yoksa "e*meni" şeklinde kullanırım bu sözcüğü.
Ermeni bir etnik kökenin is midir, hakaret değildir, bunu hakaret olarak kullanan insan en ağır ırkçıdır, kazığa oturtulması gerekir. Şu an Türkiye'de yüzbinlerce hatta milyonlarca kripto ermeni, rum, gürcü, laz, vs yaşamaktadır.
1915 olaylarında milyonlarca ermeni öldürüldü, Türkiye devleti bu cinayeti iğrenç bir iki yüzlülükle reddediyor. Asırlardır, neredeyse tüm dünyanın kabul ettiği bu gerçeği siz kabul etmiyorsanız ırkçı olan kişi sizsiniz.
Ben Azerbaycan'da yaşıyorum ve burada bir çok insan "Ermeni" sözünün küfür olduğunu düşünüyor. Bence bu ırkçılıktır. Sizce Ermeni sözü hakaret midir?
Asıl sen Ermeni katliamını kabul ediyorsan soyu ne olduğu belli olmayan birisisin. Bir de "milyonlarca" Ermeni diyor. Ermenilerin şimdi bile birkaç milyon nüfusu var, o zamanlarda 1 milyondan fazla Ermeni olmasının imkanı yok. Kendine Türk demiyorsundur umarım, kendi Türklüğümden utanırım.Ermeni bir etnik kökenin ismidir, hakaret değildir, bunu hakaret olarak kullanan insan en ağır ırkçıdır, kazığa oturtulması gerekir. Şu an Türkiye'de yüzbinlerce hatta milyonlarca kripto Ermeni, Rum, Gürcü, Laz, vs yaşamaktadır.
1915 Olaylarında milyonlarca ermeni öldürüldü, Türkiye devleti bu cinayeti iğrenç bir iki yüzlülükle reddediyor. Asırlardır, neredeyse tüm dünyanın kabul ettiği bu gerçeği siz kabul etmiyorsanız ırkçı olan kişi sizsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.