Eş cinsellik karşıtlığını anlayamamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkeğin erkeğe, kadınının kadına ilgi duyması biyolojik olarak bir hormonel bozukluktur. Erkekte az da olsa kadın hormonu bulunur, kadında da az da olsa erkek hormonu bulunur. Bu hormonlar gereğinden fazla salgılanabilir. Bu gibi durumlarda da ortaya çıkar. İnsan doğasına baktığımız zaman erkek ve kadının birbirini tamamlayıcı olduğunu görürüz. Mesela üremeden örnek verirsek; spermler ve yumurtalıklar puzzle parçaları gibi birbirini tamamlar ve üremeyi sağlar. Bunun dışında kalan erkek erkeğe, kadın kadına olan ilişkiler anormaldir. Saygı duymak zorundasınız şeklinde ki iddiaları da anlamıyorum. Ortada bir yanlış varsa susup oturmak bunun daha da büyümesine sebep olur. Ayrıca bu LGBT medyada çok fazla göze sokuluyor, pride month ya da dizilerdeki sahneler vs. Ben bu durumun artan nüfus ve azalan kaynaklardan dolayı bir cinsiyetsizleştirme ve nüfus azaltma işi olduğunu düşünüyorum.
Eşcinselliğin hormonal bozukluk olmadığı kanıtlanalı baya bir süre geçti yalnız, yanlış bilgi veriyorsunuz.
 
Bunun tıbbi çareleri var.
indir (2).jpg


Yazık.
 
Toplumun yapısını ve ahlakını bozacak fikirlere sahipler. En azından Türkiye'de LGBT'yi doğru düzgün savunan yok. Kendilerini yüceltmek peşindeler,(aslında gömüyorlar.) açılan pankartları siz görüyorsunuz. Kendilerinin ezikliğinin o kadar farkındalar ki, reklamlarını yapmak ve özgürlüklerine ulaşabilmek için, büyük markaların, futbol takımlarının arkasına sığınıyorlar. Eskiden böyle bi' şey olmadığını, popüler kültür ile insanın doğasında olmayan, tamamen çevre sayesinde insana bulaşan bu hastalığa saygı duymak istemiyorum. Desteklerin için teşekkürler Jamie Vardy.
%80'i 13 yaşında daha ergenliğe yeni girmiş erkeklerden oluşan foruma bu gibi şeyleri anlatmak ve saygı beklemek imkansız. Görmüşler birinden "popüler kültür vs." her yere aynı şeyi yazıyorlar. Tamam, ben de dizilerde filmlerde falan artık daha çok karşılaştığımızın farkındayım ancak kimse dizide gay görüp de ben de gay olayım demezsin.
Siz kafayı yemişsiniz. Yazdığına bak, olayla ilgili hiç bi' bilgin olmadığını nasıl bu kadar profesyonelce belli ediyorsun? Bilmeyipte konuşmak, gay olmaktan kötüdür. O diziler yüzünden normalleştiriyorsun, eskiden gay görsen yolunu değiştireceğin sıra, diziler, firmaların logosuna renklerini yerleştirmesi vb. yüzünden normal algılamaya başlıyorsun. Doğada hiç bi' hayvanın hem cinsi ile ilişki kurduğunu gördün mü?
 
%80'i 13 yaşında daha ergenliğe yeni girmiş erkeklerden oluşan foruma bu gibi şeyleri anlatmak ve saygı beklemek imkansız. Görmüşler birinden "popüler kültür vs." her yere aynı şeyi yazıyorlar. Tamam, ben de dizilerde filmlerde falan artık daha çok karşılaştığımızın farkındayım ancak kimse dizide gay görüp de ben de gay olayım demez.
Ben Türk polisini aşağılayan bir grubu desteklemem.
Ne kadar iğrenç bir slogan yahu o? Tamam yürüyüşünü yap da ayıp yani.

1660988755070.png

1660988769415.png


Yani ikisi de aynı cinste garip. @Ülküsüz hocam yanlış anlamanızı istemem lafım kesinlikle size değil.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı