Eski bir MacBook alınır mı?

Scitians

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, malum ikinci el sitelerinde 2015 Mac'ler var. Bunlar alınır mı? Mobil geliştiriciyim ve lazım oluyor. Aldığım bu cihazı yükseltebilir miyim? RAM vs ne gibi değişiklikler yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki hocam malum bende 16 gb DDR4 ram var, i7 8.nesiş işlemcim mevcut Windows cihazda. Bununla emulator vs sıkıntı olur mu? Zaten sadece emulator için istiyorum.

Peki hocam malum bende 16 gb DDR4 ram var, i7 8.nesiş işlemcim mevcut Windows cihazda. Bununla emulator vs sıkıntı olur mu? Zaten sadece emulator için istiyorum.
Ben de de mac book pro var. Kod yazıyorum, yazı yazıyorum. Visual C ile.Steam 'den ise bazı oyunları oynayabiliyorum. Emulator nedir?

Ben de de mac book pro var. Kod yazıyorum, yazı yazıyorum. Visual C ile.Steam 'den ise bazı oyunları oynayabiliyorum. Emulator nedir?
İnternette böyle yazıyor:

And while RetroArch is technically available on M1 Macs, many emulation fans seem to enjoy OpenEmu quite a bit more. There are different “cores” that you need, such as one for playing NES games, and another for playing SEGA Genesis games.18 Ağu 2022

İnternette böyle yazıyor:

And while RetroArch is technically available on M1 Macs, many emulation fans seem to enjoy OpenEmu quite a bit more. There are different “cores” that you need, such as one for playing NES games, and another for playing SEGA Genesis games.18 Ağu 2022
Yes, you can run Android apps and games on Mac with the help of different emulators and screen mirroring tools. Such tools allow you to enjoy your Android apps on the bigger screen of your Mac.18 Eki 2022

Düşünürseniz kendi az kullandığım, garantisi devam eden M1 Apple işlemcili MacBook Pro'yu da satmayı düşünüyorum pc için. Düşünürseniz eğer haberleşebiliriz. @Scitians

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı