KusanagiKyo
Kilopat
Bir tür clipboard tazı internet sitesi. İnternetin g*t deliği. Nerede bakir, kafadan hasta, sapık, manyak, ırkçı, pedofili, incel var orada takılır.4chan?
Yine de kimse bu kadar birbirine düşman olmamıştı. Saygı vardı. Artık ne saygı, ne sevgi var. Daha da kötüsü tecavüzcüsü, çocuk katilleri vs. şaşırılacak derecede arttı. Yobazlık aldı başını gitti. Büyük, küçük demeden herkes siyasetçi oldu ve ayrıştı. Bunlar yetmiyormuş gibi keyiflerimize de göz diktiler. Parmak atmadıkları yer yok. Söylenecek çok söz var da, söylemeye halim yok.Hocam sanki önceden çok mu birleşiktik'de bölündük zaten bölünmüştük sağcı diye solcu diye alevi diye sünni diye.
Vpn ile girip baktım ancak pek bişey bulamadım garip geldiBir tür clipboard tazı internet sitesi. İnternetin g*t deliği. Nerede bakir, kafadan hasta, sapık, manyak, ırkçı, pedofili, incel var orada takılır.
/b /pol /r9k ve NSFW kısımlarına baktınız mı? Yada şöyle söyleyim Random, Politically Incorrect, Robot 9001 ve Adult. Uzun zaman oldu girmeyeli ama değişen bir şey olmamıştır. Hala pislik yuvasıdır.Vpn ile girip baktım ancak pek bişey bulamadım garip geldi
/B /pol /R9K ve nsfw (adult) kısımlarına baktınız mı?
HC kısmına baktım fakat normal klasik +18 sitedeki şeyler çıkıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.