Et yemek cinayet midir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bitkilerin çektiği acının bizim çektiğimiz acı gibi olduğundan emin değilim pek.

Hocam işe dinsel açıdan baktım araştırdım. Din de bize diyor ki tüm hayvanlar ve hatta her şey insanlar için yaratılmıştır yani cinayet değil zaten yeme ihtiyacımızı karşılamamız için varlar. Sonra bir de normal araştırarak işin içine din katmadan baktım. B12 tarzı bazı vitaminlerdir falan onları et harici alamıyoruz yetersiz geliyor. Vücut dengesi için önemli yani. Cinayet değildir 2 açı dan da bana kalırsa.
 
Bitkilerin çektiği acının bizim çektiğimiz acı gibi olduğundan emin değilim pek .
Hocam hadi çektiği acı farklı olsun ama onlar da hissedebiliyor en azından bu videoda yok galiba ama başka bir videoda bitkiyi yakıyorlardı ve yanına da başka bir bitki konuluyordu ve yakılan bitkinin yanındaki bitki diğer bitki yandığı için bağlı olduğu cihazda ne kadar tepki verdiği gözüküyordu.
 
Cinayet mi degil mi bilmiyorum fakat suanda kesinlikle sagliksiz oldugunu biliyorum(antibiyotik,steroid vb.). Hem insan sagligi hem de doga icin cok zararlidir hatta en zararlisidir endustriyel et uretimi.
 
Patates, biber..v.b. yerken patates ve biberin acı çektiğini hissediyorum :D Et yemeyi normal göstermek için sarıldıkları bahaneye bak hele :D
 
Çünkü insanoğlu hayvanları çıkarları için kategorilere ayırmıştır. O hayvanlar vicdan yapılabilir kategorisine girmiyor.

Biri de çıkıp dese ki kardeşim ben hayvansever değilim. Böyle alıştım yapamıyorum vs. en azından daha dürüst gelir.

Geçen haberi çıktı. Yıllardır kedi yiyen kadın.

O zaman siz de gidin her otu yiyin. Çok zor durumda kaldınız diyelim açsınız ve yanınızda sadece vahşi bir doğa hayvanı var hatta bu doğa hayvanına tavşan diyelim. Siz açlıktan ölmeyi mi tercih edersiniz yoksa doğal olarak o hayvanı yemeyi mi tercih edersiniz? Eğer siz nasıl bir aslanın bir geyiği avlamasına karışmıyorsanız siz de insanların on bin yıllardır yediği yiyecekleri sorgulayamazsınız. Otlar da canlıdır. Otlara iyi davrandığınız zaman güzelce açıyorlar. Verdiğiniz örnekte saçmalık var. Çinliler zaten köpek yiyor ve Çinliler de insan. Hadi bunu da açıklayın o zaman. Bu hayvanları kategorize etmek değil kültür meselesidir. Eğer ki 5000-6000 yıl önce atalarımız koyunları yemeyip kurtları yeseydi şu an biz de büyük ihtimal ile köpek yiyorduk. Açıkçası 5.000-6.000 sene öncesinin şartlarına bakarsak kurtlar sürü halinde avlanıyordu ve insanları gayet rahat bir şekilde avlıyordu. Lütfen burada boş duyar kasmayın.

Not: Biberin acılığının sebebi sizin onu yememenizdir. O zaman bitkiler de bazı şeyleri anlayabiliyor. O zaman taş kemirin hadi.
 
Hocam sizin daha olaydan haberiniz bile yok :D
Hangi olay, acı çeken bitki videosu mu? :D
Sizin bu acı çeken bitki videosundan sonra patates vb de yemeyeceğim. Yaptığınız iş mi şimdi? Aç kaldım sizin yüzünüzden. Patatese acı çektiremem artık :D
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı