- Makaleler
- 3
Geçmemi tavsiye eder misiniz peki? "eğer geçin, alacağınız paraya değer." diyorsanız geçeceğim.
Buna siz karar verin. Sadece 5500 XT varsa ben kesin geçin diyemem. Ama birkaç kartınız varsa etkisi daha çok olabilir. Aylık 10-15 dolar fazlalık da az değil tabii ki. Karta binen yük de artıyor ek olarak. Hem GPU hem VRAM'ler aynı anda kullanılıyor.Geçmemi tavsiye eder misiniz peki? "eğer geçin, alacağınız paraya değer." diyorsanız geçeceğim.
Hocam dediğinize göre o paylaşımları GTX 1660 Ti yapmış gibi görünüyor. O kartı kontrol edin.Beyler anlayan vardır belki diye atayım. Yaklaşık 7.7GH ile 12 saatte 0.67 TON gelir olmuş. Ama az geldiği içn iptal edip ETH'ye geçmiştim. Bugün tekrar başlayayım diyip başlattım aynı ayarlarda 1 saat kazım yaptım. Ama 24 saatlik ortalamada dünkü kazımdan gözüme bir şey çarptı. Reddedilen paylaşım (tohum diyor ama) çok fazla. Bugün kazım ekranına baktığımda da 1660Ti Pool Speed 0MH yazıyordu. Diğerlerinde sıkıntı yoktu. Fikri olan var mıdır?
İlginç. Son zamanlarda denediniz mi ?Hive OS geçince non LHR ile mining driver yüzünden ne yazikki olmuyor sanırım NiceHash devam edeceğim.
Ben birkaç güncelleme bekleyeceğim o zaman kadar belki fan alırım. Ama şey de var GH başına verdiği ödül 0,21 TON'a düşmüş moral bozucu oldu bu.Yine kafayı yedi mheth: 27 ton: 120 oldu bu bayağı uğraştıracak sanırım.
Ben göremedim hocam sadece Pool Speed 0MH yazıyordu. Belki de 3060'lardandır bilemiyorum. Bir de Hive OS'tan yeniden başlatınca oflineye düşüyor. Gariplik çok bana göre.Hocam dediğinize göre o paylaşımları GTX 1660 Ti yapmış gibi görünüyor. O kartı kontrol edin.
Hangi kartın hatalı paylaşım yaptığını görebiliyor muyuz ?
İlginç. Son zamanlarda denediniz mi ?
0.2147 öncesi kaçtı hocam ?Ben birkaç güncelleme bekleyeceğim o zaman kadar belki fan alırım. Ama şey de var GH başına verdiği ödül 0,21 TON'a düşmüş moral bozucu oldu bu.
Ben göremedim hocam sadece Pool Speed 0MH yazıyordu. Belki de 3060'lardandır bilemiyorum. Bir de Hive OS'tan yeniden başlatınca oflineye düşüyor. Gariplik çok bana göre.
Dün 0,24'tü. Geçen ay 0,29-0,35 arasındaydı. @çokdüşünenbiri güncellemeler vs derken ETH kazımı dğşeceği için ETH ile aynı seviyeye gelmese de yaklaşacakır benim tahminim. Bir sürü LHR kartlarla ETH mining yapanların buna geçeceğini düşünürsek.0.2147 öncesi kaçtı hocam ?
TON biraz da yükselirse diye elde tutacağım şimdilik. Günlük 1.7 dolar civarı etkisi var bana ama kartları yoruyor mu diye içime hâlâ sinmedi açıkçası.Dün 0,24'tü. Geçen ay 0,29-0,35 arasındaydı. @çokdüşünenbiri güncellemeler vs derken ETH kazımı dğşeceği için ETH ile aynı seviyeye gelmese de yaklaşacakır benim tahminim. Bir sürü LHR kartlarla ETH mining yapanların buna geçeceğini düşünürsek.
Valla aylık 60 dolar civarı getirmesi gerek bana fazladan ama hem kazanacağım mikratın tamamını alamamam hem de kartların 60 derecelere çıkması beni de düşündürdü. Bakalım birkaç gün geçsin belli olur.TON biraz da yükselirse diye elde tutacağım şimdilik. Günlük 1.7 dolar civarı etkisi var bana ama kartları yoruyor mu diye içime hâlâ sinmedi açıkçası.
7.7 GH/s ile günlük 0.2147×7.7=1.65319 TON ediyor. Aylık 30x1.65319=49.5957 TON ediyor. Güncel kurla 49.5957x2.86=141.843702 dolar ediyor. Sizin hesap yanlış ya da sistem az GH/s veriyor.Valla aylık 60 dolar civarı getirmesi gerek bana fazladan ama hem kazanacağım mikratın tamamını alamamam hem de kartların 60 derecelere çıkması beni de düşündürdü. Bakalım birkaç gün geçsin belli olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.