EU4 Gemiler, Savaşları Kaybediyorum

DLC'siz oyun neredeyse oynanmaz hale geliyor. Bütün DLC'ler varken başka bir oyun oluyor. Bir yolunu bulup bütün DLC'lere sahip olun. Oyundan aldığınız zevk bayağı artacaktır.

Bende DLC yok, dediklerin olur mu?

Peki, birliklerin başına komutan atayıp savaş planı çizebilir miyim?
Savaş planı EU4 de yok. HOİ4 de var. Tepelik yerlerdeki askerlere saldırma. Yoksa çok zayiat verirsin kazansan dahi. Tepelik yerlerden alçak yere saldırırsanda avantaj sağlıyor. Atlı askerlere düz ovalık yerlerde çok etkili oluyor. Orta asyaya ilerlersen atlı sayını arttıra bilirsin.

Savaş planı EU4 de yok. HOİ4 de var. Tepelik yerlerdeki askerlere saldırma. Yoksa çok zayiat verirsin kazansan dahi. Tepelik yerlerden alçak yere saldırırsanda avantaj sağlıyor. Atlı askerlere düz ovalık yerlerde çok etkili oluyor. Orta asyaya ilerlersen atlı sayını arttıra bilirsin.
Teşekkürler, peki bu harita hiç gözüne batmıyor mu? Benim gözümü yakıyor.

Teşekkürler, peki bu harita hiç gözüne batmıyor mu? Benim gözümü yakıyor.

Bence Custom nation ile venedik benzeri bir devlet kur ( aynı idealar olsun ) venediğe biraz benzet, ya da istediğin gibi kafana göre bir ticaret/koloni devleti kur. Çok zevkli oluyor. Bu arada ama yönetim şeklini iyi seç, venedikte 30 tane toprak alma sınırı vardı sanırım, oyunu çok uzun süredir oynamıyorum.

Bence Custom nation ile venedik benzeri bir devlet kur ( aynı idealar olsun ) venediğe biraz benzet, ya da istediğin gibi kafana göre bir ticaret/koloni devleti kur. Çok zevkli oluyor. Bu arada ama yönetim şeklini iyi seç, venedikte 30 tane toprak alma sınırı vardı sanırım, oyunu çok uzun süredir oynamıyorum.
DLC' ler yok dostum, yaramı deşiyorsun. Ayrıca toprak sınırı nedir?

Aga camiye abdestsiz, EU4'te DLC'siz oynanmaz o kadar deyim :D ben yanlış hatırlamıyorsam venedik en fazla 30 ya da 35 tane toprak yani province alabiliyordu diye hatırlıyorum, ticaret devleti olduğu için.
Demeyin şöyle. Ayrıca camiye abdestsiz girebilirsin. Tabii abdeste göre değişir.
Aga camiye abdestsiz, EU4'te DLC'siz oynanmaz o kadar deyim :D ben yanlış hatırlamıyorsam venedik en fazla 30 ya da 35 tane toprak yani province alabiliyordu diye hatırlıyorum, ticaret devleti olduğu için.
Dostum bu DLC olayı cidden bu kadar önemli mi? Yani ben HOI4' ü DLC' siz rahat bir şekilde oynuyorum. Hatta HOI4 DLC olmadan daha kolay.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı