Savaş planı EU4 de yok. HOİ4 de var. Tepelik yerlerdeki askerlere saldırma. Yoksa çok zayiat verirsin kazansan dahi. Tepelik yerlerden alçak yere saldırırsanda avantaj sağlıyor. Atlı askerlere düz ovalık yerlerde çok etkili oluyor. Orta asyaya ilerlersen atlı sayını arttıra bilirsin.Bende DLC yok, dediklerin olur mu?
Peki, birliklerin başına komutan atayıp savaş planı çizebilir miyim?
Teşekkürler, peki bu harita hiç gözüne batmıyor mu? Benim gözümü yakıyor.Savaş planı EU4 de yok. HOİ4 de var. Tepelik yerlerdeki askerlere saldırma. Yoksa çok zayiat verirsin kazansan dahi. Tepelik yerlerden alçak yere saldırırsanda avantaj sağlıyor. Atlı askerlere düz ovalık yerlerde çok etkili oluyor. Orta asyaya ilerlersen atlı sayını arttıra bilirsin.
Teşekkürler, peki bu harita hiç gözüne batmıyor mu? Benim gözümü yakıyor.
DLC' ler yok dostum, yaramı deşiyorsun. Ayrıca toprak sınırı nedir?Bence Custom nation ile venedik benzeri bir devlet kur ( aynı idealar olsun ) venediğe biraz benzet, ya da istediğin gibi kafana göre bir ticaret/koloni devleti kur. Çok zevkli oluyor. Bu arada ama yönetim şeklini iyi seç, venedikte 30 tane toprak alma sınırı vardı sanırım, oyunu çok uzun süredir oynamıyorum.
DLC'ler yok dostum, yaramı deşiyorsun. Ayrıca toprak sınırı nedir?
Demeyin şöyle. Ayrıca camiye abdestsiz girebilirsin. Tabii abdeste göre değişir.Aga camiye abdestsiz, EU4'te DLC'siz oynanmaz o kadar deyimben yanlış hatırlamıyorsam venedik en fazla 30 ya da 35 tane toprak yani province alabiliyordu diye hatırlıyorum, ticaret devleti olduğu için.
Dostum bu DLC olayı cidden bu kadar önemli mi? Yani ben HOI4' ü DLC' siz rahat bir şekilde oynuyorum. Hatta HOI4 DLC olmadan daha kolay.Aga camiye abdestsiz, EU4'te DLC'siz oynanmaz o kadar deyimben yanlış hatırlamıyorsam venedik en fazla 30 ya da 35 tane toprak yani province alabiliyordu diye hatırlıyorum, ticaret devleti olduğu için.
çok önemli dlc siz hiç bir tadı tuzu yok oyununDemeyin şöyle. Ayrıca camiye abdestsiz girebilirsin. Tabii abdeste göre değişir.
Dostum bu DLC olayı cidden bu kadar önemli mi? Yani ben HOI4' ü DLC' siz rahat bir şekilde oynuyorum. Hatta HOI4 DLC olmadan daha kolay.
Peki en önemli DLC' ler nelerdir?çok önemli dlc siz hiç bir tadı tuzu yok oyunun
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.