Evde ağırlık setiyle spor yapılır mı?

Çok teşekkür ederim hocam dediğiniz her şeyi araştıracağım ilginiz için teşekkürler 💜
Bilgi idmandan bile önemli hocam, eşek olmayın benim gibi. En başlarda çok salak hareketler yaptığım için zamanım ve emeklerim çöp oldu. Gününüzün belirli bir kısmını sevdiğiniz kaynaklardan bilgi almak ile geçirin. Güray Aydın, Savaş Cebeci'nin eski videoları, Ege Fitness güzel kaynaklardır.
Rica ederim.

kimileri diyor ki fizik yapsan dahi biraktiktan 3 gun sonra yaglarin ve gobegin cikmaya baslar vb. seyler soyluyorlar sizce?
Yani beslenmene bağlı, spor yapmamış ve sporu bırakmış iki kişi de pis beslenirse göbeği çıkar; hatta spor yaparken pis beslenen birisinin de göbeği çıkar. Rahat olun. :)

Çok teşekkür ederim hocam dediğiniz her şeyi araştıracağım ilginiz için teşekkürler 💜

Şişmanlık yok hocam yaşıma göre ideal bir fizigim var boy 1,70 bide ileriye yönelik max kg yi alıyorum 108 den fazlasını bulamadım.
Yok hocam, demek istedim ki eğer gerçekten hakkını verip 108 kiloluk set size az geldiği zaman, tekrarlar 15'i de geçtiği zaman seçeneklerdeki düşük kiloyu seçip tekrar alırsanız seti büyütmüş olursunuz.

Yani beslenmene bağlı, spor yapmamış ve sporu bırakmış iki kişi de pis beslenirse göbeği çıkar; hatta spor yaparken pis beslenen birisinin de göbeği çıkar. Rahat olun. :)

Yok hocam, demek istedim ki eğer gerçekten hakkını verip 108 kiloluk set size az geldiği zaman, tekrarlar 15'i de geçtiği zaman seçeneklerdeki düşük kiloyu seçip tekrar alırsanız seti büyütmüş olursunuz.
Anladım hocam bana bilgi kaynağı oldunuz çok teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı