Evde ısınmadan spor yapılır mı?

ozyurekidris

Femtopat
Daha fazla  
Evde 2 tane dumbell var 5 kglik evde çok ısınamadan spor yaptığımı fark ettim bir zararı olur mu? Bir zararı yoksa ısınmadan yapılır mı?

Yapma 2 kere ayak sağ kasımı zedeldim iyi akşamlar

Bayağı sert ağırlıksız antrenman 4dk plank gibi

En son kolumu hallettim sonra saldım basketbolla devam ediyorum

Ağırlık anternmanı mı yapıyorsun yoksa günlük spor vari mi?
Ağırlık antrenmanı

Bayağı sert ağırlıksız antrenman 4dk plank gibi

En son kolumu hallettim sonra saldım basketbolla devam ediyorum
Ben salmamaya çalışıyom okul yüzünden bozuyor düzenim zamanım olmuyor çok peki hızlı nasıl ısınırım

Ağırlık antrenmanı
Oğlum ısın tabii ki. Hem 5kg larla çok bir yere varamazsın. Kasın büyümesi için onu yırtman gerekir. Doğal bir şekilde yırtılan kas iyileşecek ve daha sert daha güçlü olacak. Bu güçlü kasa 5kg ne yapsın ki? Ağırlık artması lazım süreçle.

Oğlum ısın tabii ki. Hem 5kg larla çok bir yere varamazsın. Kasın büyümesi için onu yırtman gerekir. Doğal bir şekilde yırtılan kas iyileşecek ve daha sert daha güçlü olacak. Bu güçlü kasa 5kg ne yapsın ki? Ağırlık artması lazım süreçle.
Spora gidiyordum bıraktım okul yüzünden yaşım 15 52 kg zaten

Normalde bu kadar uzun yazmam senin hatrına yazıyorum. :D spora başlamadan 10dk önce ağırlıksız temel ısınma hareketlerini yap ondan sonra 5kglarla hafif bir antrenman yap sonra 10kg ya geç ana antrenmanını yap 5kg antrenman kasların ısınması için 10kg antrenman ise kasların gelişmesi için.

Kendine göre ayarla vücudunun her bölgesi aynı güçte değildir onu sen bileceksin ama tavsiyem asla 5kg altına düşme

Normalde bu kadar uzun yazmam senin hatrına yazıyorum. :D spora başlamadan 10dk önce ağırlıksız temel ısınma hareketlerini yap ondan sonra 5kglarla hafif bir antrenman yap sonra 10kg ya geç ana antrenmanını yap 5kg antrenman kasların ısınması için 10kg antrenman ise kasların gelişmesi için.

Kendine göre ayarla vücudunun her bölgesi aynı güçte değildir onu sen bileceksin ama tavsiyem asla 5kg altına düşme
Sağol yardımın için :D keşke fazla zamanım olsa

Technopat Haberler

Geri
Yukarı