Evdeki antrenman programı nasıl?

Bahoz2162

Picopat
Daha fazla  
Günaydın dostlar,
Evde ağırlık kaldırarak sağlıklı yaşamaya, vücudumu geliştirmeye çalışıyorum. Tavsiyelerinize açığım desteklerinizi bekliyorum,
2x6 kg dambılım var.
Programım şöyle:
5-7dk esneme ısınma egzersizi yapıyorum. Ardından hazır olduğumda hammer curl yapıyorum 1 set 12 15 arası çıkartıyorum. Hemen ardından 15-20sn dinlenip kendime gelene kadar bekliyorum ve squat yapıyorum. Aynı şekilde 15 tekrar gene 15 20 sn bekliyorum ve bunu 3'er set uyguluyorum.
Zamanım kısıtlı olduğu ve nefes nefese kalmayı sevdiğim için böyle bir program geliştirdim kendime. Formları bozmadan düzgün yapıyorum.
Asıl amaçlarım ufaktan kilo verip damar çıkarmak.
Sizce neleri düzeltebilirim veya ekleyebilirim?

Şimdiden teşekkürler.

Günaydın, 2x10-12 kg alıp evde dumbbell press deneyebilirsin. Evimde bench yok ama koltuğun kenarı düz oldugu için bench olarak kullanıyorum. Senin uygun ortamın yoksa sandalye ve yastıklarla yükselti yapmayı deneyebilirsin. Pandemi döneminde bu şekilde 3 aylık bir süreçte çok güzel bir göğüs görüntüsü elde etmiştim.

Kilo vermek icin kalori acigi olusturmalisiniz, baska yolu yok.
Bunun haricinde kendi vucut agirliginizla yapacaginiz egzersizler de oldukca faydali olacaktir. Ornegin sinav, mekik, dips, lunge, plank, leg raise, m climbing... daha bir suru var. Ancak hepsinin bir siniri var. Vucut buna adapte olduktan sonra gelisimin duracak cunku agirlik arttirmiyorsun.

Ayrica kilo verip yag oranini dusurmek damarlarin daha belirgin gozukmesine yardimci olabilir ancak bu genelde biraz genlerin ile alakali. Genetigin de yok ise damarlar gozukmeyedebilir.

Bunun haricinde kendi vucut agirliginizla yapacaginiz egzersizler de oldukca faydali olacaktir. Ornegin sinav, mekik, dips, lunge, plank, leg raise, m climbing... daha bir suru var. Ancak hepsinin bir siniri var. Vucut buna adapte olduktan sonra gelisimin duracak cunku agirlik arttirmiyorsun.

Ayrica kilo verip yag oranini dusurmek damarlarin daha belirgin gozukmesine yardimci olabilir ancak bu genelde biraz genlerin ile alakali. Genetigin de yok ise damarlar gozukmeyedebilir.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Günaydın, 2x10-12 kg alıp evde dumbbell press deneyebilirsin. Evimde bench yok ama koltuğun kenarı düz oldugu için bench olarak kullanıyorum. Senin uygun ortamın yoksa sandalye ve yastıklarla yükselti yapmayı deneyebilirsin. Pandemi döneminde bu şekilde 3 aylık bir süreçte çok güzel bir göğüs görüntüsü elde etmiştim.
tavsiyeniz için teşekkür ederim

Hocam su içmek damarın görünümünü arttırırmı

Son düzenleme:
Hocam su içmek damarın görünümünü arttırırmı
Direkt bir etkisi olmaz ancak dolayli yoldan evet.

Damar belirginlestirmek icin yag oranini azaltip kas kutleni arttirmalisin.
Yine dolayli bir durum ama ben bir de ekstra olarak multivitamin aliyorum hafta da 1 ya da 2 kez. Deneyimledigim kadariyla multivitamin kullandigim zaman damarlarim fazlasiyla belirginlesiyor. Ancak bu tur seyleri doktorunuza danisarak yapin. Vitaminleri fazla almak cesitli akut saglik sorunlarina sebep olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı