Bir şekilde malınızın onda olduğuna emin olun.
9 yaşında çocuk ona göre konuşursan iyi olur. Hayır yani parayla napar gider cips dondurma falan alır kendine, paraya ihtiyacın var mı söyle çekinme dediğinde sana paranı geri vereceğini sanmam.Hocam az önce salona gidip çocuğa göz kırptım boynunu bükmüş oturuyor gözlerini gözlerimden kaçırıyor bir de sürekli belini düzeltiyor annesi ve teyzesinin böyle bir şey yapma ihtimali yok odama girdiklerini hiç görmedim zaten. Ayrıca çok nezih insanlar. Paranın eksik olduğunu anlamasam bile çocuğun tavırlarından anlardım öyle diyeyim. Olay çıkmasını da hiç istemiyorum. Sanırım gidecekleri esnada çocuğu yanıma çekip paraya ihtiyacın olursa söylemekten çekinme diyeceğim. Azıcık kafası varsa anlar demek istediğimi zaten. Yine de başka önerilere açığım.
9 yaşında çocuk ona göre konuşursan iyi olur. Hayır yani parayla napar gider cips dondurma falan alır kendine paraya ihtiyacın var mı söyle çekinme dediğinde sana paranı geri vereceğini sanmam.
Benim önerimi de göz önünde bulundurun benceHocam zaten işin parasında olmadığımı söyledim. Sadece başka bir yerde yine yapmamasını istiyorum. Para çalacak seviyeye düşmesi hele ki bu yaşta oldukça üzdü beni. 9 yaşındaki çocuğa da vuramam para için. Anlayacağı şekilde mesaj vereceğim sanırsam.
Özgüvenini kırmanız iyiliği için. Zaten ben yapamıyorum der bırakır işi ve SevapPoint kazanırsınız.Özgüvenini kırmazsanız çalmaya devam eder. Çocuğu tek yakalayın yanınıza çağırın, paramı gördün mü 50₺ de. Sonra cebinden başka para çıakr de ki sana harçlık olsun diye çocuğun cebine koyarken çocuğun cebindeki 50₺'yi alıp elindeki 5₺'yi yerleştir çocuğun cebine. Sonra para lazım olursa söyle çalma de.
Eki Görüntüle 1473399
Özgüvenini kırmazsanız çalmaya devam eder. Çocuğu tek yakalayın yanınıza çağırın, paramı gördün mü 50₺ de. Sonra cebinden başka para çıakr de ki sana harçlık olsun diye çocuğun cebine koyarken çocuğun cebindeki 50₺'yi alıp elindeki 5₺'yi yerleştir çocuğun cebine. Sonra para lazım olursa söyle çalma de.
Eki Görüntüle 1473399
Hocam vurun kırın demiyorum zaten ama 9 yaşındaki çocuğa üstü kapalı bir şey söylemek durumu değiştirmez anlamaması oldukça büyük ihtimal. Biraz daha büyük olsa tamam diyeceğim .Hocam zaten işin parasında olmadığımı söyledim. Sadece başka bir yerde yine yapmamasını istiyorum. Para çalacak seviyeye düşmesi hele ki bu yaşta oldukça üzdü beni. 9 yaşındaki çocuğa da vuramam para için. Anlayacağı şekilde mesaj vereceğim sanırsam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.