icasilverballers
Hectopat
Arkadaşlar gidecekleri zamanı beklemeden şimdi salondan çağırıp konuşacağım çocukla. Technopat'ı alta alıyorum bilgilendireceğim sonradan.
BendeÇok heyecanlı takipteyim.
Ağlar sonra annesine falan gider polis molis sokmaya gerek yok için işine. Annesine söylersin benim paramı almış hani bi konuşun diye. O da evde ve ya orda anlatır. Ağlayarak giderse olay kötü yerlere gidebilir.
9 yaşında ağlamaz?Eğer annesine falan seslenirse gel gel şaka yaptım sana abur cubur verecektim falan diye susturun.
9 yaşında ağlamaz mı? Ciddi misiniz?9 yaşında ağlamaz?
9 yaşında ağlamaz mı? Ciddi misiniz?
Oğlum 3-4 de gidiyor çocuk hüngür hüngür ağlıyacak hali mi var.9 yaşında ağlamaz mı? Ciddi misiniz?
Hocam tamam 6 yaş falan ağlar da 9 yaşındaki yeni nesil çocuklar pek yemiyor böyle şeyleri. Zaten ağlarsa ne yapması gerektiğini yazdım. Neyse oturup arkadaşı bekleyelim ben heyecanlıyım.
Bekleyelim bakalım ne olacak.Hocam tamam 6 yaş falan ağlar da 9 yaşındaki yeni nesil çocuklar pek yemiyor böyle şeyleri. Zaten ağlarsa ne yapması gerektiğini yazdım. Neyse oturup arkadaşı bekleyelim ben heyecanlıyım
9 yaşında çocuğa paramı çaldığını annene söyleyeceğim desen bile ağlama ihtimali çok yüksek. Ayrıca geleceği ne belli belki annesinin yanına gidecek?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.