Evime sahte ihbar ile tehdit ediliyorum

Arkadaşlar az önce arkadaşının numarasından yazdı yine küfür falan etti sonra polise vereceğimi söyleyip elimdeki ssleri atınca hemen kuyruğu sıkıştı özür falan diledi bir daha bulaşmayacağını söyledi yardımlarınız için çok teşekkürler en başta polis ile uyarsaydım keşke bu Discord bebesini.

Bomba ihbarı yapılmadı hocam onunla tehdit etti dün ama bugün bir şey yaptıgı yok engellemis beni ve attığı mesajları silmis hem polisi arayacak olsam 15 yasındaki bir veledin sesini ne kadar ciddiye alacaklar karakola gidin diyorsunuz yazdığım küfürlerden dolayı suclu bulunsam hayatım gider.
"15 yaşındaki bir veledin sesini ne kadar ciddiye alacaklar" ne demek kardeşim kafayı mı yedin sen? Polis ulan karşındaki. Çok utanıyorsan baban konuşsun yada git karakola adam gibi anlat derdini. Karşındaki çocukta senle aynı yaşta o korkuyla hakaret davası mı açacak sana biraz mantıklı düşün. Ayrıca bomba ihbari falan da yollamadıysa hiç korkma çok kolay bir şey olmasına rağmen yemediyse polis ihbarında korkudan ne yapacağını şaşırır.

Arkadaşlar az önce arkadaşının numarasından yazdı yine küfür falan etti sonra polise vereceğimi söyleyip elimdeki ssleri atınca hemen kuyruğu sıkıştı özür falan diledi bir daha bulaşmayacağını söyledi yardımlarınız için çok teşekkürler en başta polis ile uyarsaydım keşke bu Discord bebesini.
Bence git yine polise şikayet et. Başka kişilere yine yapar. Küçük çocukları üç beş kuruş dolandırıp CC yapıyoruz falan diye dolaşıyorlar.

Özür dilemesi kesmez reis bugün senin başından gitti ama yarın bir gün farklı birini sağlam korkutsa ona şantaj yapsa sen belki başından def ettin ama o edemez belki, yakışanı bunun gibilerin ceza almasıdır özür diledi diye ihbar etmemezlik yapma.

Şikayet et.

Ama Allah'a ve Atatürk'e küfür etmesi üzerine ben de ona küfür etmiştim bu da suç sayılır ve küfürden dolayı benim de başım yanmaz mı?
birşey olmaz. Arkadaşın adını soyadını biliyorsanız polis işlem başlatabilir. Eğer arkadaş ayyıldız hack teamde çalışmıyorsa Evinize sahte ihbarla polis gönderirse konumdan patlatırlar. Küfür mesajlarını ss alın. Bu tür çocuklar ellerindeki bilgilerle birşey yapamadıkları için karşıdaki kurbanı tehdit ederler 😄.

Arkadaşlar merhaba. Dün numaramı seneler önce verdigim ilkokul arkadaşım bana yazdı ve benim T.C. Kimlik numarası, ev adresi bilgilerim gibi şeyleri içeren bir metin yolladı. Bunu artık herkes panelden yapabiliyor fakat daha da ileri gitti ve sürekli BİM, Gratis gibi markaların uygulamalarına benim ve anne babamın bilgileriyle giriş yapmayı denemiş. Ve bu sabah uyandıgımda 150 bildirim gelmişti. Üstelik şimdi de evime sahte bomba ihbarı ve anne babamın kredi kartını patlatmakla tehdit ediyor. Yapabilir mi böyle bir şey?
Telefonunuza Google Authenticator adlı uygulamayı indirin. Googleın uygulaması ile telefonunuzu kaydedin. Google hesaplarınıza bunu ekleyin. Tüm bim hepsiburada hesaplarınıza telefonunuzu ekleyin. Hiçbirşey yapamayacaktır. Aklı olsaydı seni tehdit etmeden önce hesapları bypass etmeye çalışırdı 😁

Technopat Haberler

Geri
Yukarı