Evin arkasında ağlayan çocuk var

Size iğne yaparım diye tehdit et.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

🤠

Türkçe bilmiyorlar, suriyeliler. Ben de suriyece bilmiyorum iletişim kuramıyoruz. 😁

Sizden başka rahatsız olan yok mu? Kalabalık bir şekilde kapılarına giderseniz dillerini konuşamasanız bile bir sıkıntı olduğunu anlarlar heralde. Veya kalabalık olarak polise şikayet ederseniz ciddiye alınacaktır.

Sizden başka rahatsız olan yok mu? Kalabalık bir şekilde kapılarına giderseniz dillerini konuşamasanız bile bir sıkıntı olduğunu anlarlar heralde. Veya kalabalık olarak polise şikayet ederseniz ciddiye alınacaktır.
Valla ben sessizliğe alıştığım için bir tek ben rahatsız oluyorum başka kimsenin umrunda değil nasıl katlanabiliyorlar anlayamıyorum bu sese çocuk beni her sabah 9 da çığlık atarak uyandırıyor. Sessizliğe alışkın olmasam bile rahatsız olurdum ama eminim.

Maske ile korkutma ve torpil atma kafama yattı, bir gün iyice sıyırırsam yapabilirim.

Türkçe bilmiyorlar, suriyeliler. Ben de suriyece bilmiyorum iletişim kuramıyoruz. 😁
Google Translate. Alt katta Suriyeli kiracılar var, ne onlar Türkçe biliyor ne biz Arapça... Bir şey lazım olduğu zaman dedemin "Teknoloji bu kadar gelişti mi yav?" bakışlarıyla birlikte anlaşıyoruz :D Annesi veya babasını bulunca el işareti falan yap bekle gibisinden. Aç Translate'i konuş.
Bu arada, bir ihtimal dikkate alırlar diye söylüyorum. Yoksa onların aile yapısı çok ilginç. Alttaki kiracıların 2 tane bebekleri var. Salmışlar kendi hallerine. Hiç ilgilendikleri yok. Kadın arada bir önüne yemek koyuyor, kenarda oturmuş telefonla oynuyor. Küçücük bebek de kendi kendine yemeğini yiyor garibim.
Bir kere hiç unutmuyorum, okuldan geldim. Çocuk kapıda oturmuş ağlıyor. Annesi de babası da yok ortalıkta. Zillerine bastım, bağırdım. Birkaç dakika sonra adam elinde telefon, güle güle telefondakiyle konuşarak geldi. Sağ ol tarzı el hareketi yapıp çocuğu kolundan tuttu, kaldırıp (bayağı kolundan tuttu, torba taşır gibi kaldırdı) içeri götürdü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı