Evlenmek mantıklı mı?

Evlenmek için bir yuva bir hırka yeterlidir ama iyi koşullarda yaşamak, sağlıklı beslenmek ve ihityaçlarını karşılamak için yeterli değildir. O yüzden bir yuvanız ve bir hırkanız varsa evlenmeyin daha iyi.
İşte bu yüzden din ve namus anlayışı temelli olarak değiştirilmeli. Vaktinde atam, bu durumun eğitimle olacağını düşünmüştür fakat Adnan Menderes gibiler bunun önünü kesmiştir. Kadınla evlenmeyi, olmazsa olmaz vazgeçilmez bir hak olarak gören ve şeriat getirip 4 kadınla evlenmek isteyen müslümanlar aramızda olduğu sürece memleketi zenginleştirmemiz mümkün değil, aç kalma zorunda bırakılırız. Tavşan gibi üreyen araplar, fikir üreten Beyaz Türkleri aşırı nüfuslarıyla ve yoksulluklarıyla engelledikler için bizim aramızdan Einstein, Elon Musk çıkmıyor. Acil bir şekilde ülkenin din ve namus anlayışı değişmeli.

Dine inanlara "Arap zihniyetli" yaftası yapıştıranlar geldiğine göre bu konu da kilitlenebilir. Üzücü olan bu kişiler devam ederken dine laf edenlere laf edenlerin direk uçurulması...
Bu konunun da burada açılması saçmalık, bu durumu yaşamayan herkesin yorumu (ki ben de dahilim bu gruba) bence "Eşek hoşaftan ne anlar?" hükmündedir, dikkate alınmaz ve alınmamalı. Ben o yüzden bir yorum yapmayacağım, ileride ne yaşanır ne yaşanmaz hepsini zaman gösterecektir. Falcılığa lüzum yok. "Evlenmeeem ben argadaşş" diye avaz avaz bağıranların evlenip her gece 3 kere karısı uyanmasın diye bebek bezini kendisinin değiştirdiğine şahit oldum, şimdiden kesin konuşan ileride pişman olur.

Dine inanlara "Arap zihniyetli" yaftası yapıştıranlar geldiğine göre bu konu da kilitlenebilir. Üzücü olan bu kişiler devam ederken dine laf edenlere laf edenlerin direk uçurulması...
Dine inandığı için değil. Adam açık açık diyorki evlenmek için bir hırka ile bir yuva yeterlidir diyor.
Garp zihnini islamofobik gibi yansıtmaya çalışmayı bırakın.

Bu Arap zihniyetiyle devam. Vaktinde atalarımızna musuna ve dinine takıntılı milletler geride kalacaktır demiş, orta doğu'nun hali ortada şu an.

O zaman namussuz ve dinsiz bir şekilde yeni bir çağ açma yolunda başarılar dilerim efendim.
İnceyi anlamakta bir incelik ister. arkadaşlar; anlıcağınız bir şekilde Osmanlı imparatorluğu konusunu ele alarak gerekli bilgilendirmeyi vermişler ve haklılarda iyi günler.

Bu Arap zihniyetiyle devam. Vaktinde atalarımızna musuna ve dinine takıntılı milletler geride kalacaktır demiş, orta doğu'nun hali ortada şu an.

Evet Evet çok haklısın. O yüzden Osmanlı İmparatorluğu 623 sene boyunca 3 kıtaya ve 7 denize hükmetmiş.

Eğer insan mutluluğu başka insanda buluyorsa her türlü aile kurar. Kendim için söyleyecek olursam ben evlenmem. İşimi kurar, parayı tek yer, eğlenip güzel hayat geçirir ölür giderim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı