Evofone üzerinden alışveris yapmak

Makaleler
12
Yer
Kajaani
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R7 7700, Galax SG RTX3080, ROG STRIX B650E-F, Corsair 32GB Vengeance RGB, 1 TB PNY CS2130, 1 TB 970 Evo, Corsair RM850
Öncelikle merhabalar şu anda kullandığım Xiaomi Mi Band 4'e kordon almak istiyorum. Evofone üzerinden alsam bir sorun çıkar mı? Ve orijinal ürün gönderirler mi?

Hepsiburada'dan alabilirsiniz. Benim aldığım Xiaomi telefon da evofone garantili.

Oradaki birkaç yorumu okudum şarj için çıkarttığımızda silikon çıkıyormuş tarzı birkaç yorum gördüm o yüzden kararsız kaldım.

Evofone ve MIUI Market (Türkiyede resmi olarak Xiaomi yok iken burası vardı) bu iki marketten sipariş verebilirsiniz, ürünler orijinal ve garantilidir.

Geçenlerde şarj başlığı ve kablosu sipariş verecektim. Evofone'da kargo parası eklenince daha pahalı oluyordu mesela diğer marketten sipariş verdim. Kargosu ücretsiz.

Evofone ve MIUI Market (Türkiye'de resmi olarak Xiaomi yok iken burası vardı) bu iki marketten sipariş verebilirsiniz, ürünler orijinal ve garantilidir.

Geçenlerde şarj başlığı ve kablosu sipariş verecektim. Evofone'da kargo parası eklenince daha pahalı oluyordu mesela diğer marketten sipariş verdim. Kargosu ücretsiz.

MIUI markete baktım ama stok olmadığı için olmadı Evofone'den sipariş veriyorum birazdan deneyimlerimi yazarım.

Şu an siparişi verdim. Geldiği zaman deneyimlerimi aktaracağım buraya.
Dün gidip kendim aldım kargoyu paketleme bu tarz bir ürün için harika idi 2-3 kat baloncuklu paket yapılmıştı ürün almak istiyen arkadaşlar rahatlıkla alabilirler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı