- Makaleler
- 3
Ne güzel, sen algına ya da doğruna çoğunluk ile destek ararsın lakin bana Allah yeter.Benimle aynı görüşte olan çoğu kişide araştıran, sorgulayan insanlar.
Ne güzel, sen algına ya da doğruna çoğunluk ile destek ararsın lakin bana Allah yeter.Benimle aynı görüşte olan çoğu kişide araştıran, sorgulayan insanlar.
Kimsenin çoğunluk ile destek aradığı falan yok. Sana Allah yeter olsun, konuyu daha da uzatmanın bir anlamı yok.Ne güzel sen algına çoğunluk ile destek ararsın lakin bana Allah yeter.
Konuyu uzatmak? Ortada karşılıklı anlaşılabilir bir konu olmasına sebep olmayanlar utanmalı lakin onlar suçlamaktan haz alıyor. Ne yazık! Ne yazık ki birileri taraf olduklarından sebep el üstünde tutuluyor. Hangi taraf oldukları çok da mühim değil. Birileri, iddiasının peşinde ki pek azı gerçeğin peşinde. Kabul ettirdiğiniz çokluğun sefasını sürmeniz temennisi ile gerçek, hele ki bu vakitte azınlıktadır.Kimsenin çoğunluk ile destek aradığı falan yok. Sana Allah yeter olsun, konuyu daha da uzatmanın bir anlamı yok.
Peki sizin düşüncelerinize göre, inandığınız şeylerin koca bir efsane olduğunu düşünebilir miyiz? Bu soruyu şundan kaynaklı sormak istiyorum. Bir zamanlar Yunan Mitolojisi her ne kadar toplum içerisinde geçerli olup belli bir süre sonra yıkıldıysa, bu tarz bir düşünce de ileride yıkılabilir mi?Konuyu uzatmak? Ortada karşılıklı anlaşılabilir bir konu olmasına sebep olmayanlar utanmalı lakin onlar suçlamaktan haz alıyor. Ne yazık! Ne yazık ki birileri taraf olduklarından sebep el üstünde tutuluyor. Hangi taraf oldukları çok da mühim değil. Birileri, iddiasının peşinde ki pek azı gerçeğin peşinde. Kabul ettirdiğiniz çokluğun sefasını sürmeniz temennisi ile gerçek, hele ki bu vakitte azınlıktadır.
Gerçeği arayanlar bizleriz, senin gibi şekilden şekile girmiyoruz, gerçek neyse onu diyoruz.Birileri, iddiasının peşinde ki pek azı gerçeğin peşinde. Kabul ettirdiğin çokluğun sefasını sürmeniz temennisi ile gerçek, hele ki bu vakitte azınlıktadır.
Bizim yolumuz bilimdir, sayı olarak bizden fazla olmanız sizin görüşünüzün gerçek olduğunu göstermez. Gerçekler sabittir, değişmez. Gerçeği arayanlara inanın. Bulduklarını iddia edenlerden çekinin. Bilim karşısında yenildiniz, yenilmeye de devam edeceksiniz.Kabul ettirdiğin çokluğun sefasını sürmeniz temennisi ile gerçek, hele ki bu vakitte azınlıktadır.
Ben ne vakit efsanelerden dem vurdum ki benim düşüncelerimi efsane olarak nitelendireceksiniz? Yobaz, bildiğini kendinden ötürü bilen ve doğrusu da kendinden ötürü olandır.Peki sizin düşüncelerinize göre, inandığınız şeylerin koca bir efsane olduğunu düşünebilir miyiz? Bu soruyu şundan kaynaklı sormak istiyorum. Bir zamanlar Yunan Mitolojisi her ne kadar toplum içerisinde geçerli olup belli bir süre sonra yıkıldıysa, bu tarz bir düşünce de ileride yıkılabilir mi?
Senin yolun bilimdir. Peki, bilimsel olarak bana iyi ve kötü ayrımını açıkla bir zahmet. Elma ile armutu niye karıştırıyorsunuz?Bizim yolumuz bilimdir,
Bunu diyene bakın hele, elma ile armutta bu kadarını biliyorsun ne diye çıkıp evrimi kitabına uyarlıyorsun o zaman hiç mi bunu yazarken ben ne yazdım falan demiyorsun. Zaman kaybından başka bir şey değilsin.Elma ile armutu niye karıştırıyorsunuz?
İyi ve kötünün bilimsel açıklaması yok sanırım?Bunu diyene bakın hele, elma ile armutta bu kadarını biliyorsun ne diye çıkıp evrimi kitabına uyarlıyorsun o zaman hiç mi bunu yazarken ben ne yazdım falan demiyorsun. Zaman kaybından başka bir şey değilsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.