Excalibur nasıldır?

Kasalarını başka firmanın yaptığı bilgisini biliyorum.
Modelden modele Kayda değer değişen bir şey yok.
Genel anlamda Casper Malzemesi, İşciliği, Servisi, Soğutması Berbat bir marka.
Eskiden sağlam markaydı.
Bir markayı bu çukurdan nasıl ”eskiden sağlamdı” konumuna geri getireceğiz peki hocam. Her çıkardığını ürünü incelemeden görmeden bakmadan kötü, rezil, çöp diyerek mi? G870 modeli hakkındaki bir iki incelemeye bakınca çok sıkıntı yok gibi?

Bir markayı bu çukurdan nasıl ”eskiden sağlamdı” konumuna geri getireceğiz peki hocam. Her çıkardığını ürünü incelemeden görmeden bakmadan kötü, rezil, çöp diyerek mi? G870 modeli hakkındaki bir iki incelemeye bakınca çok sıkıntı yok gibi?
Hocam cihazda şu an sorun olmadığını anlatmaya çalışsamda, ileride çıkar kesin diyorlar gelecekten gelmediğim için bir şey diyemiyorum. 1-2 yıl geçmeden kıramayız algıyı.

G870 İncelemesini referans alarak Ne dememi övmemimi bekliyorsun hocam?
Ne kadar ekmek o kadar köfte.
Forumda hakkında yazılanlar da çizilenlerde sonuna kadar doğru. Kendim deneyimleyen biri olarak soğutmasını halledersen Malzemesi berbat çıkar malzemesini halledersen Servisi berbat çıkar.
Çok inceleme etmemi istiyorsanız forumda hakkında birçok inceleme mevcut bende size öneririm.
2 modelden referans alıp çoğunluğu berbat olan markayı önermem.
Ben konuya cevap önermiyorum dedim ve kararımda değişmeyecektir siz önermeye devam edebilirsiniz.

Ne kadar ekmek o kadar köfte.
Forumda hakkında yazılanlar da çizilenlerde sonuna kadar doğru. Kendim deneyimleyen biri olarak soğutmasını halledersen Malzemesi berbat çıkar malzemesini halledersen Servisi berbat çıkar.
Çok inceleme etmemi istiyorsanız forumda hakkında birçok inceleme mevcut bende size öneririm.
2 modelden referans alıp çoğunluğu berbat olan markayı önermem.
Hocam, bu "malzeme kalitesi" denilen şey ne tam olarak? Bilmediğimden veya yanlış bildiğimden soruyorum.

Övmenizi beklediğimi mi çıkardınız? Rezalet kelimesini neye göre kullandığınızı sordum sadece. Markayı övün kimse demedi merak etmeyin. Eskiden böyleydi bu modelde ne olmuş bilmiyorum diyebilirsiniz. Bu modelin kasasının da farklı olduğunu belirtmiş zaten. Ne kadar ekmek o kadar köfte ise insanların 30-40 bin lira verip parası etmeyen bilgisayarlar aldığı bir dünyada yaşıyor olmazdık.

İlla ne kadar ekmek o kadar köfte ise bunu bu şekilde belirtin. Diyin ki eğer bütçeniz buna yetiyorsa alabilirsiniz. Çünkü size güçlü donanımlar sunuyor ancak servis kalitesi vs. kötü diye belirtebilirsiniz. Direkt rezalet çok kötü almayın demenin anlamı yok. Herkesin sınırsız ekmeği de yok.

Övmenizi beklediğimi mi çıkardınız? Rezalet kelimesini neye göre kullandığınızı sordum sadece. Markayı övün kimse demedi merak etmeyin. Eskiden böyleydi bu modelde ne olmuş bilmiyorum diyebilirsiniz. Bu modelin kasasının da farklı olduğunu belirtmiş zaten. Ne kadar ekmek o kadar köfte ise insanların 30-40 bin lira verip parası etmeyen bilgisayarlar aldığı bir dünyada yaşıyor olmazdık.
Anlayamıyorum, soğutması normal diyorum videolar atıyorum malzeme kalitesi diyorlar. Kasa metal kasa hissi veriyor panel 3 ms 250 nit bu malzeme kalitesi ne tam olarak? Kasayı alıp cihaz mı üreteceksiniz ben anlamadım şimdi.

G870 harici laptopları soğutma konusunda kötü. G870'e ekstra bir soğutucu alırsanız yeterli oluyor. Yine de bütçe dahilinde Asus TUF serisi veya HP Victus serisi varsa onlara yönelmek daha mantıklı.

G870 harici laptopları soğutma konusunda kötü. G870'e ekstra bir soğutucu alırsanız yeterli oluyor. Yine de bütçe dahilinde Asus TUF serisi veya HP Victus serisi varsa onlara yönelmek daha mantıklı.
Bu cihaza karşılık önerdiğiniz bir Hp veya Asus modeli varsa link atar mısınız? Fiyat olarak da +-2bin olabilir buna karşılık yine.

Bildiğim kadarıyla sadece bu.

Bildiğim kadarıyla sadece bu.
Ryzen 7 6800 - i7 12650
Rtx 3060 - Rtx 4050 96bit
Cihazlar arasındaki bu farkların etkisi nedir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı