Excalibur nasıldır?

Ryzen 7 6800 - i7 12650
Rtx 3060 - Rtx 4050 96bit
Cihazlar arasındaki bu farkların etkisi nedir?
Sentetik teslerdeki sonuçlar:
1686943757111.png

i7 daha güçlü bir işlemci.
RTX4050'de DLSS3 bulunuyor. Çok daha güçlü.

Benim anlamadığım şey, hayatında büyük ihtimalle hiç casper laptop kullanmamış insanların topluca "casper rezalet" diye her konuya cevap yazmaları. Hadi casper kullandılar diyelim g870 kasa hakkında hiçbir tecrübeleri olmadığı kesin...
Yani ben anlamadım diğer tüm markaların tüm modelleri harika da o yüzden mi tavsiye ediliyor?
Her markanın dandik modeli de var iyi modeli de. Her laptop'u ayrı değerlendirmek gerekiyor.
Gigabyte'ın clevo kasası da var, Msi'ın tek fanlı 45 w'lik cihazları da. Bu modeller o markayı çöp yapmıyor.
Bu laptop'un yerine önerilen laptoplar 4050 ekran kartlı düşük seviye cihazlar. Ömrü oyunlarda aldığınız fps yönünden çok daha kısa olacaktır.
Muadili Asus veya HP'de 35 bin TL ve taksit imkanı yok gibi bişey.
Bu cihaz şu an için 27 bin TL 12 taksit fiyatıyla 4060 kartlı laptop segmentinde oldukça rekabetçi.
Bu laptop'u ben de hiç kullanmadım ama kafadan alınır veya alınmaz diyemem. Ancak fiyat performans olarak iyi göründüğünü söyleyebiliyorum.

Bu cihaza karşılık önerdiğiniz bir HP veya ASUS modeli varsa link atar mısınız? Fiyat olarak da +-2bin olabilir buna karşılık yine.

İşlemcisi hemen hemen i7 12650H ile aynı. Güç verimliliğinde 13500H daha iyi. Soğutma açısından Victus daha başarılı. Tek eksi yönü RTX 4050'nin watt değeri 75W, Excaliburada 100W. 7-8FPS feda edip iyi soğutmalı Victus'u tercih ederdim ben olsam.

İşlemcisi hemen hemen i7 12650H ile aynı. Güç verimliliğinde 13500H daha iyi. Soğutma açısından Victus daha başarılı. Tek eksi yönü RTX 4050'nin watt değeri 75W, Excaliburada 100W. 7-8FPS feda edip iyi soğutmalı Victus'u tercih ederdim ben olsam.
Casper'ın 4060'lısı aynı fiyat.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı