Excalibur RTX 2060 FPS sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

xchalios

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar öncelikle forumda yeniyim

Excalibur G900
-RTX 2060
-i7 10750H
-16 GB Single RAM

Arkadaşlar PUBG'de Ultra ayarlarda 90-100 arası FPS alıyorum ve MSI Afterburner'da ekran kartı kullanımı yüzde 95'in üstünde sıkıntı yok. Fakat en düşüğe çekince ekran kartı yüzde 40-60 arasında kullanılıyor ve FPS gene aynı kalıyor. V-Sync falan da kapalı format da attım ama maalesef çözemedim sıkıntıyı :/

Laptop olduğu için normal işlemcileri masaüstü işlemcilere göre düşük oluyorlar bundan dolayı ekran kartını tam performans sadece oyun ayarlarını yükseltince alabiliyorsun.

Casper'ı iade edip Legion 5 aldım. Cinebench ile test ettiğimde Casper 2300 alırken Legion 3100 civarı puan aldı. İşlemciler aynı i7-10750H üstelik Casper'a undervolt bile yapamadım kısıtlamışlar cihazı. Anakarttan olması gerekenden daha az güç çekiyordu.
Kaç gün geçmişti alalı belirli bir süresi var diye biliyorum.

Ben 10 gün içinde iade ettim. 14 gün süresi vardı. İade şansın varsa sana kalmış benim midemi bulandırdı o kadar para veriyorsun işlemci 10. nesil değil de 6,7. nesil gibi çalışıyor .

Ve geçen hafta bi arkadaşın arkadaşında da aynı pc den var onda da aynı sıkıntı var. Casper soğutma işini beceremeyince cpu gücünü kısmış :D.

Bidaha ne casper alırım ne de kimseye öneririm . servise bunu anlatmaya çalıştım anlamadılar en iyisi uzak durmak bu dandik firmadan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı