F/P B450 Anakart Önerisi

AIDA64 aracılığıyla MSI Afterburner ile bakmıştım. Tabii masaüstünde göstermiyordu fakat SA-MP'da 55 dereceyi geçmedi. Hep 50 civarından anlık fırladı 55'e. Boşta 70 civarı normal değil. Laptop olsa bile normal değil.

RAID yapmayacaksanız güzel anakart. Arkada 8 tane USB girişi de baya iyi. Elinize ulaşınca renk değiştirme modunu bana anlatır mısınız? Bende 2 saniyede bir renk değişiyor, klavyelerdeki gibi yumuşak bir geçiş olmuyor.
RAID yapmayacağım. İşlemci şuan eksik onu da aldığımda sistemim tam olacak :)
Arkadaşlar belirlediğim bütçe 600 TL civarıydı, pek üstüne çıkmak istemedim. Çünkü ekran kartına ileride biraz daha bütçe ayırmak istedim. 600TL ye mortar bulduğumdan kaçırmak istemedim. Yorumlarınız için teşekkürler :)
 
MSI B450 A Pro anakartı şu an HB'de 580₺. DH Çek satış bölümünden 300/50 hesap alıp kullanırsan (15₺ falan) sana ortalama 550₺ gelecek. Atx. Ben de almak istiyorum, anakart ararken çok ucuza geldi ancak iadenin parasını bekliyorum.
 
Son düzenleme:
İlanda ki numaraya mesaj atın konuşalım istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz. Burdan konuyu dağıtmamış oluruz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı