Far Cry 3 vs Far Cry 4

Roux

Kilopat
Katılım
23 Kasım 2018
Mesajlar
5.026
Makaleler
30
Çözümler
9
Yer
İstanbul
X360'a alacağım. Oyunu hikayesini gram bilmiyorum. Muhtemelen her oyun da farklı hikaye oluyor. Sadece aksiyon oyunu oynayıp vakit geçireceğim. Hikayesi kötü olsa da pek sıkıntı değil. Oynanış, yenilik bakımından hangisi daha iyi sizce?
 
3-4-5 hepsi bağımsız birbirinden. Bazı karakterler 2 oyunda da geçiyor ve ufak göndermeler yapılıyor önceki oyunlara. İlk önce 3'ü bitirirsen daha çok zevk alırsın devam oyunundan.
 
İkisi de aynı oyun resmen, hikaye farklı. Yanlış hatırlamıyorsam Far Cry 3'ün haritası ya Primal ile ya da 4.oyun ile aynıydı.
Haritayı bir kenara bırakırsak, cidden aynı oyun 3 ve 4, ama ilk deneyim edeceğiniz kesinlikle 3.oyun olmalı. Fiyatı daha ucuzdur diye düşünüyorum zaten. Far Cry 3 hala kullanılan formülü en iyi uygulayan oyun.
 
Far Cry 3'ün haritası ya Primal ile ya da 4.oyun ile aynıydı.
4'le Primal'ın haritası aynı. 3'le 4'ün haritaları birbirine benzemiyor, alakaları bile yok. 4 Himalayalarda geçiyor, 3 tropik adada.
 
Far Cry 4'ü tavsiye ederim. Grafik, detay ve oynanış olarak Far Cry 3'den daha iyi. Zaten Far Cry 3'ün hikaye dışında bir üstünlüğü yok 4. oyuna göre.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı