Farming Simulator 19 Ücretsiz Oluyor!

• Konuyu başlatan UBerk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 83
  • Görüntüleme 17.910
30 Ocak - 6 Şubat demiş altında ama. Bir haftalık kullanım için ücretsiz olmasın bu? Yani tamamen ücretsiz değil de süreli gibi sanki.
Yok tamamen ücretsiz olacak. 30 Ocak - 6 Şubat arası hesabına ekleyen ekledi eklemeyenler alamayacak.

Yok tamamen ücretsiz olacak. 30 Ocak - 6 Şubat arası hesabına ekleyen ekledi eklemeyenler alamayacak.
Acaba eklesek hesaba ama oyunu yüklemesek daha, bedavaya edinmiş olur muyuz yine de? Yoksa yüklemedin diye hakkını kaybettin falan der mi?

Acaba eklesek hesaba ama oyunu yüklemesek daha, bedavaya edinmiş olur muyuz yine de? Yoksa yüklemedin diye hakkını kaybettin falan der mi?
Hesaba ekle yeter. Yüklemene gerek yok. Ben Epic Games'in verdiği hemen hemen her oyunu kütüphaneme ekledim sadece. Geçenlerde bi Subnautica'yı oynamak istedi canım ve sorunsuz bir şekilde indirip oynadım. Her verdiğini yükleme zorunluluğu olsaydı kimse alamazdı zaten. Nereden bulacağız o kadar alanı.😀

Platinum sürümü almak çok da mantıklı değil bence. 35-40 civarı CLAAS marka araç ve ekipman ekliyormuş sadece. Zaten modlar ile çok daha fazlasını ekleyebiliyorsun oyuna, ne gerek var ki buna. Harita veya oynanış ile ilgili eklemeler olmadıkça DLC lüzumsuz gibi. Kaldı ki modlar ile harita da eklenebiliyor.

Platinum sürümü almak çok da mantıklı değil bence. 35-40 civarı CLAAS marka araç ve ekipman ekliyormuş sadece. Zaten modlar ile çok daha fazlasını ekleyebiliyorsun oyuna, ne gerek var ki buna. Harita veya oynanış ile ilgili eklemeler olmadıkça DLC lüzumsuz gibi. Kaldı ki modlar ile harita da eklenebiliyor.
Modları nasıl ekliyoruz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı