TİMURİST
Decapat
Daha fazla
76 1.73-175 boyundayım göstermiyorumKaç kilosunuz ?
büyümemin olumlu gelişmesi için alıyorum zatenProteinler vücutta depo edilmez. Alınan proteinlerin fazlası yağa dönüşerek depo edilirler. Yağın artması sporcunun performansını düşürüp istenmeyen vücut ağırlığı teşekkülüne sebep olur. Ayrı olarak fazla alındığı zaman vücutta su kaybına yol açar. Yumurta ve ton balığını aynı anda yemeyin ikisi de protein kaynağı neden aynı zaman yiyorsunuz? Günde 600 gram tavuk göğsü yiyeceksiniz diyelim, bunu 3 öğüne bölerek 200 gram olarak yemek daha iyidir.
hayırSpor yapıyor musun ?
balık yağı kulanmıştım 3 paket bitirdim bir faydası yok boyaBildiğim kadarıyla yumurtanın sarısı bir kaç yumurtadan sonra ilerisi için kanser gibi ciddi hastalıklara yol açabiliyor. Yumurtaların birinin sarısını tüketmemeye özen gösterebilirsiniz. Eğer takviye gıda kullanacaksanız balık yağı kapsüllerini önerebilirim. 15 yaşından beri kullanmaktayım ben.
aynı anda yemiyorum zaten yumurtayı kahvaltıda ton balığını okulda veya akşamProteinler vücutta depo edilmez. Alınan proteinlerin fazlası yağa dönüşerek depo edilirler. Yağın artması sporcunun performansını düşürüp istenmeyen vücut ağırlığı teşekkülüne sebep olur. Ayrı olarak fazla alındığı zaman vücutta su kaybına yol açar. Yumurta ve ton balığını aynı anda yemeyin ikisi de protein kaynağı neden aynı zaman yiyorsunuz? Günde 600 gram tavuk göğsü yiyeceksiniz diyelim, bunu 3 öğüne bölerek 200 gram olarak yemek daha iyidir.