Feminist Gece Yürüyüşü ve ilginç pankartlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her bir politik harekette böyle dallama kişiler vardır ve olacaktır. Feminizm amacı bellidir; insanların, feminist hareket adı altında amacından sapılmış eylemlerde bulunmasının feminizm esas amacına hiçbir etkisi yoktur.

Aile içi şiddet konusunda, feminist eylemlerinin yarattığı farkındalık çok önemlidir. Aile içi şiddete yönelik zararlara fiziksel, zihinsel, ekonomik ve kültürel açıdan halkın dikkatini çekecek şekilde değinilmiştir. Ki bu eylemler sonucunda şiddete uğrayan kişiler için barınaklar kurulmuştur, yeni yasalar hazırlanmıştır, polis ve diğer yetkililer sorunun tehlikeli potansiyeli karşısında eğitilmiştir. Ve gibi birçok başarı elde edebilmiştir.
 
Vibratör ne abi ya.
 
Feminizmi kadın > erkek sananlara acıyorum. Bunlar en basit örneği.

Erkekler ile kadınlar eşittir, aksi iddia edilemez. Ne kadın erkekten üstündür ne erkek kadından. Feminizm demek kadın erkekten üstün demek değildir, veya erkek kadından üstün demek değildir.
Neden kızgın atılmış ki buna?
 
Cinsiyetlerin eşitliğini savunmak için illa feminist olmak zorunda değilsiniz. Feminizm cinsiyetlerin eşitliğini savunan tek düşünce akımı değil, ayrıca cinsiyetlerin eşitliği kavramını feminizmle bağdaştırılmasını anlamıyorum yanlış bir algı var, düşünce akımının temelinin cinsiyetlerin eşitliğini savunduğundan bir noktayı kaçırıyorsunuz arkadaşlar. Ben feminizm kötü bir şey de demiyorum ama cinsiyetlerin eşitliğini savunmak için feminist olmaya ihtiyacınız yok. Hani bunu neden diyorum, şundan dolayı; her ne akımı olursa olsun, bu akımı destekleyen bir grup olduğu sürece, topluluğun bünyesine işi yokuşa sürecek kötü niyetli insanlar dahil olacaktır, en büyük örneği günümüz sahte feministleri, bir şeyi savunmak için bir düşünce akımı destekçisi olmak zorunda değilsiniz bunun bilincinde olun, kimse de sizi, "ben x değilim" dediniz diye yargılayamaz. Apolitiksin diyecekseniz de deyin, umrumda olmaz açıkçası :D. Bazı konularda gerçekten apolitik olmak gerek, yoksa gerçekten işin cıvkı çıkıyor toplumu kutuplaştırabiliyorlar.
 
Gidin birbirinizi becerin, feminist okul cocuklari.

Kadin haklari, boyle savunulmaz.
 
Neden yaptın: Modernim. Umarım hepiniz bir gün b** çukurun da ölürsünüz. Nefes israfısınız!
 
Kadın erkek eşitliğinden bahsediyorlar ya. Bir kızın babası öldüğünde devlet ona babasının aylığını bağlıyor ama bir erkeğin babası öldüğünde ona maaş bağlanmıyor ve çalışmak, sürünmek zorunda kalıyor. Kız'ın evlenmesi için hiçbir emek harcaması gerekmezken, erkek bir ton masraf ediyor, düğün yapıyor falan. Bence en büyük adaletsizlik bu. Acitasyon yapmasınlar. Mağdur olan erkek bence. Ayrıca o protesto ettikleri erkeklere metreslik yapıyor hepsi sevgili ayağına. Madem iğreniyorsun ilişkiye de girme, bekar yaşa. Kısacası fasa fiso bunlar.
 
Feminizmi yanlış anladılar galiba feminizm kadınlarla erkeği eşit tutmak demektir kadınları erkeklerden üstün yapmak değil gerçekten utanç verici.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı